torstai 22. helmikuuta 2018

Uutta blogi-inspistä

Moikka! Viime kuukausi on ollut niin paljon täynnä menoa, työkuvauksia ja uusia jännittäviä juttuja, että aikaa blogille ei oo yksinkertaisesti löytynyt. Suoraan sanottuna mulla on ollut motivaatiokin tämän suhteen ihan nollissa, enkä oo jaksanut miettiä postauksia tai valokuvaamista senkään takia. Oon moneen otteeseen harkinnut blogin poistamista, mutta oon kuitenkin pitänyt tämän täällä sen takia jos inspis iskee uudelleen ja onneksi näin, sillä nyt pitkästä aikaa moneen moneen kuukauteen mulla on sellanen tunne, että mä haluan taas kirjoitella ja valokuvailla. 

Tää on ollut mulle monta vuotta niin tärkeä juttu, mutta kesän jälkeen tuli yhtäkkiä sellainen fiilis, että mua ahdisti kirjoittaa tänne mitään ja jotenkin tarvin vain breikkiä tästä somesta ja se on varmasti näkynyt täälläkin. Koen, että tuo hengähdystauko oli kuitenkin tosi hyvä juttu mulle, sillä nyt on ihan erilainen fiilis taas kirjoitella tänne. Aloitin myös uudessa työpaikassa, nimittäin Stockalle avattiin viikko sitten Tampereen ensimmäinen Espresso House ja mä oon siellä baristana! On ollut aivan superkivaa olla avaamassa uutta kahvilaa ja päästä kehittymään erikoiskahvien teossa. Musta on tänä aikana jopa kehittynyt kahvifani, jota en ois aikasemmin ikimaailmassa uskonut. Eikä ois varmaan kukaan mun tuttukaan, mutta näin siinä pääsi käymään. :-D

Asiasta kukkaruukkuun, kävin hetki sitten Helsingissä kuvailemassa Kristinan kanssa ja sain nämä valmiit kuvat hiljattain itselleni, joten aattelin nyt jakaa ne täällä bloginkin puolella. Mitäs ootte mieltä näistä kuvista?

4A2A7885
4A2A7714
4A2A7347
4A2A7338
4A2A7318
4A2A7221
4 kommenttia on "Uutta blogi-inspistä"