torstai 30. marraskuuta 2017

Joululahjaidea - seinäkelloilla piristystä sisustukseen

Moikka! Mun sisustus täällä asunnossa on muuttunut nyt aika paljon siitä mitä se ennen oli ja alan olla kyllä jo tosi tyytyväinen tähän uuteen tyyliin ja tunnelmaan kotona. Täällä on värimaailmana nyt pitkälti beige, valkoinen, harmaa, musta sekä vaaleanpunainen. Myös kultaisia ja puisia yksityiskohtia on nyt tosi paljon ja tykkään kyllä näiden yhdistelmästä ihan superisti. Oon halunnut pitää sisustuksen pohjan melko vaaleana, joten erilaisilla yksityiskohdilla ja tekstiileillä saa sitten väriä ja vaihtelevuutta sisustukseen fiiliksen mukaan. Laitankin paremmin kuvia uudesta sisustuksesta vähän myöhemmin, mutta nyt päätin tulla jakamaan teille tämän vuoden ensimmäisen lahjavinkin, nimittäin huomennahan starttaa jo kauan odotettu joulukuu. Niin ja omaksi, mutta myös teidän iloksi voin nyt myös paljastaa, että mun blogin toisen joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa huomenna perjantaina! Pysykäähän siis kuulolla.


P1000393-2

Tässä on nyt tullut selailtua paljon erilaisia sisustusnettikauppoja ja törmäsinkin hetki sitten Designkaupat.fi nimiseen sivustoon, jonka kautta päädyin selailemaan kivoja seinäkelloja. Yleensä niihin ei tule mun kohdalla hirveästi panostettua, mutta katsoohan sitä kelloa joka päivä ja ainakin mun olkkarissa se on näkyvällä paikalla, joten miksei panostaisi myös seinäkellon ulkonäköön vähän enemmän. Kivalla seinäkellolla voi saada yllättävänkin paljon piristystä sisustukseen. 

Yleensä oon vain valinnut seinäkelloksi jonkin peruskivan ja neutraalin värisen kellon, joka ei oo niinkään erottunut edukseen, mutta sivuja selaillessa mä kiinnitin heti huomiota tähän House Doctorin betoniseen seinäkelloon kultaisilla yksityiskohdilla. Tää oli jotenkin älyttömän kivan näköinen ja aattelin, että tää sopii varmasti tänne uuteen sisustukseen kuin nenä päähän ja oikeassa olin. Tuo kello näyttää mun mielestä tosi kivalta just tuossa ja nuo viisarit sopii hyvin yhteen muiden kultaisten yksityiskohtien kanssa. Ajatella, miten paljon noinkin pienillä yksityiskohdilla voi vaikuttaa siihen, miltä tuo kokonaisuus näyttää. Tää on ehdottomasti myös nätti ja ennen kaikkea hyödyllinen sisustuselementti, ja mun mielestä myös hyvä joululahjaidea sisustuksesta kiinnostuneelle! 

P1000381-2

 Kello on siis bongattu Designkaupat.fi nettisivustolta, joka kokoaa yhteen erilaisten kotimaisten sekä myös skandinaavisten designkauppojen, kuten esimerkiksi Finnish Design Shop, Room21, Stockmann, Inessa, Scandinavian Design Center ja Kodin 1 verkkokauppojen tuotteita niin huonekaluista ja keittiökoneista tekstiileihin ja kodin piensisustukseenkin. Tuotteita löytyy siis laidasta laitaan ja monesta eri hintaluokasta. Designkaupat ilmoittavat myös erilaisista tarjouksista ja aleista yleensä verkossa, joten samaiselta sivustolta voi bongailla myös ale- ja kampanjatuotteita. Näin joulun alla sieltä voi bongata myös muun muassa tämän joulun myydyimmät tuotteet. Näin muuten pienenä vinkkinä ja Muumimukien suurena keräilijänä en voinut olla bongaamatta tuolta alesivulta jo monista kaupoista loppuunmyynyttä Pidä Ruotsi Siistinä -mukia ja se onkin alessa nyt vain 15 euroa!

Nämä sivustolle kootut nettikaupat toimittavat tuotteensa kaikkialle Suomeen ja mikä parasta: voit selailla designkauppojen valikoimia kätevästi yhdellä sivustolla vaikka omalta kotisohvalta samalla kun nautiskelet aamukahvia. Mun tulee jokseenkin harvoin käytyä sisustusliikkeissä ihan paikan päällä, koska monet kivat sisustusliikkeet sijaitsee pääkaupunkiseudulla tai muualla. Meikäläinen tykkää siis enemmän tsekkailla näiden kauppojen valikoimia netissä ja monesti tulee sitten tilailtuakin jotain. Tuo mun kello taisi olla tilattu Inessalta ja sieltä toimitus oli ainakin tosi nopea ja kello tuotiin ihan kotiovelle asti sovittuun aikaan. Verkkokauppojen hintataso on myös monesti edullisempi verrattuna perinteisiin sisustusliikkeisiin, vaikka toki niissäkin on kiva käydä ihastelemassa tavaroita. :-) 

P1000399-2
 

P1000402-2


 Kertokaa ihmeessä mitä mieltä te ootte tästä seinäkellosta. Sopiiko teidän mielestä tänne?

*Postaus toteutettu yhteistyössä 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti