maanantai 10. heinäkuuta 2017

Puhelimen kesäräpsyjä

Moikka! Meikäläisen viikko on lähtenyt käyntiin pitkällä työpäivällä ja hyvällä fiiliksellä, joten nyt kun pääsin vihdoin istumaan alas ja herkuttelemaan vähän jätskillä (Amppari-mehujää, ihan parasta!) ja lempikaakaolla, niin ajattelin jakaa teille muutamia kännykkään kertyneitä kesäräpsyjä. Tällekin viikolle ois luvassa vaikka ja mitä kivaa tekemistä, mutta tsekataan ekaksi nää!

ju-tile

1. Jokavuotiset juhannusskumpat. Kuvassa lievää #lavastuksenmakua. 2. Kävin Katin kanssa Pella's Cafen aamupalalla viime keskiviikkona ja oli kyllä superhyvää. Suosittelen ehdottomasti testailemaan tuota, jos etitte hyvää aamupalamestaa. 3. Perjantaina käytiin vähän porukalla kävelemässä tuossa lähipuistossa ja oli kyllä niin nätit maisemat, että sitä alkoi arvostamaan Suomen kesää taas vähän enemmän. :-D 4. Tän hetken lempparikampaus! Niin helppo ja nopee tehdä.

fg-tile


5. Äiti kävi täällä Tampereella ja käytiin herkuttelemassa chai latella, omenakakulla ja macaroneilla. Nam! 6. Jassun kanssa lähdös hurpeetille. Jasmine on muuten yksi Miss Suomi 2017 -semifinalisteista, joten kantsii seurailla Instassa (@jasmineemilia). 7. Käytiin lauantaina minigolfaamassa (joka ei ollut kyllä tällä kertaa ollenkaan piece of cake), jonka jälkeen päätettiin käydä ItSudemossa sushibuffetilla. Toi on kyllä mun mielestä Tampereen paras sushipaikka. 8. Kävin hakemassa tuosta "takapihalta" pari Bulbasauria ja näkymät oli aika jees. Jatkuispa nää lämpimät säät nyt vähän pidempään!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti