keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kiireisten aamujen pika-aamupala

Kivaa keskiviikkoa kaikille! Tein tuossa äsken eväät huomiselle valmiiksi ja tuli mieleen vinkata teille mun tän hetken lemppari aamu- ja välipalasta. Kun aamulla on aikaa laittaa aamupalaa, niin nykyään syön melkein joka aamu soijajugurttia granolan ja tuoreiden vadelmien tai mustikoiden kanssa. Yleensä tykkään tehdä granolan itse, mutta ostin hetki sitten kokeiluun Alpenin uusia granolasekoituksia ja ne on ollut kyllä tosi jees. Kiireisinä aamuina (joita oli viime viikolla useampi) mä en yleensä kerkeä hirveesti panostamaan aamupalaan, joten silloin pelastuksena on toimineet nää viiden ainesosan välipalapatukat tai proteiinipatukat jonkun hedelmän kanssa.


DSC_5455
DSC_5470

Pääsin yhteistyön merkeissä testaamaan näitä Delight Pure ja Delight  -proteiinipatukoita. Nuo Pure -patukat sisältävät ainoastaan hedelmiä, pähkinöitä ja mausteita. Niissä on siis vain viisi luonnollista ainesosaa ja nää on myös vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia. Yleensä en tykkää syödä välipalapatukoita mutta näihin oon oikeesti tykästynyt. 

Nuo ylhäällä kuvassa olevat on puolestaan proteiinipatukoita, jotka ovat myös gluteenittomia, niissä on vain alle 2 g hiilareita, runsaasti proteiinia ja sekä sinkkiä, foolihappoa ja E-vitamiinia. Mä  tykästyin näistä patukoista eniten tuohon alla olevaan Pure -patukkaan, jossa on maapähkinöitä, rusinoita ja merisuolaa.

DSC_5483
DSC_5461


Kertokaa ihmeessä mikä on teidän kiireisten aamujen suosikki aamupala ja ootteko te kenties testanneet näitä patukoita?
2 kommenttia on "Kiireisten aamujen pika-aamupala"
  1. Mun mielestä proteinipatukat on niin kätevät ku niitä voi olla laukussa mukana ja nappaa jos tulee semmonen fiilis et tarvii jotain pientä.

    VastaaPoista