sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Inspiraatiota kesän juhlapukeutumiseen

Manu ottaa melkein kaikki asukuvat meikäläisestä tänne blogiin, joten viime viikolla vaihdettiin puolia ja otettiin tällä kertaa asukuvat Manusta. Näin kesällä on yleensä paljon kaikenlaisia juhlia ja tapahtumia, joten juhlapukeutuminen on ajankohtaista varmaan jokaiselle jossain vaiheessa kesää. Päästiin yhteistyön merkeissä tutustumaan Trendhim-nimisen verkkokaupan valikoimiin ja siitä lähtikin inspiraatio tän postauksen tekemiseen. Tällä kertaa tuliskin siis vähän Manunkin mietteitä kesän juhlapukeutumisesta eli päästän nyt Manun ääneen.

DSC_5531
DSC_5585
DSC_5561

Manu: Valitsin Trendhimiltä juhla-asusteiksi tuon punaasen rusetin, taskuliinan ja ruusu rintaneulan. Mä tykkään pukeutuu aina hyvin juhliin ja tuo punaanen on semmonen väri, joka sopii moniin juhliin ja näyttää hyvältä. Tommoset pikku koristeet ja värit tuo pientä kivaa lisää juhla-asuun ja siksi mä valitsin ne. Tuo ruusuki on semmonen neutraali koriste, joka sopii mun mielestä kaikkiin juhliin. Tärkeintä juhlapukeutumisessa on mun mielestä asun sopivuus tilanteeseen ja se, että asun värien pitää sopia yhteen ja tilaisuuteen. Otan yleensä huomioon myös sen, että minkä värisen asun Milla laittaa ja mietin senkin mukaan.

Milla: Mun mielestä tuo Manun valitsema asu näyttää tosi kivalta ja sopii hyvin hienompiin kesäjuhliin. Pinkin ja punasen yhdistelmä toimii tässä tosi hyvin ja tuo koko asuun raikkautta ja rentoutta. Myös tuo rusetti kravatin sijaan oli mun mielestä onnistunut valinta tähän asuun. :-)

DSC_5798
DSC_5802

Trendhimiltä löytyy siis kaikenlaisia asusteita niin juhlapukeutumiseen kuin arkeenkin ja Manu valitsi vielä noiden asusteiden lisäksi Trendhimin valikoimista tämän Lucleonin nahkalompakon sinivalkoraitaisella sisustalla. Tuo sinivalkoraita on in nyt kaikenlaisissa vaatteissa ja meidän mielestä tuo kuosi sopii hyvin myös just esimerkiksi laukkuihin ja lompakkoihin yksityiskohdaksi tuomaan piristystä. 

Mä päätin valita Manulle vielä yllätykseksi tilaukseen nuo Thorin vasara -kalvosinnapit ja Manu tykkäsi noista ihan superpaljon. Nää on kyllä aivan huippuhienot ja näin suurena Marvelin fanina en voisi kuvitellakaan coolimpia kalvosinnappeja. :-D

DSC_5686


Myös mä sain valita jotain itselleni ja päädyin näihin pyöreisiin peiliaurinkolaseihin kultaisilla sangoilla. Tän malliset lasit on olleet tänä kesänä suurta huutoa ja mulla on samantyyliset lasit persikanvärisinä, mutta vähän pienempinä. Oon tykännyt niistä yksilöistä tosi paljon, joten päätin tilata myös nämä vähän värikkäämmät ja erikoisemmat versiot! Trendhimiltä löytyy siis vaihtoehtoja myös naisille.

Minkälaisia juttuja te suositte kesän juhlapukeutumisessa?

2 kommenttia on "Inspiraatiota kesän juhlapukeutumiseen"