tiistai 6. kesäkuuta 2017

Tän hetken lempiasuste

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Samalla kun saan syötyä tässä vähän lounasta, niin ajattelin tulla kertomaan teille mun uusista lempiasusteista. Nimittäin asuun kuin asuun muuntautuvista kelloista. Sain hetki sitten kaupallisen yhteistyön merkeissä Cluselta heidän uuden La Vedette -mallistonsa kellon ja siihen pari vaihtoranneketta. Vielä vuosi sitten en ollut käyttänyt kelloa vielä oikeastaan koskaan ja nyt en voisi kuvitellakaan lähteväni kaupungille tai töihin ilman kelloa. Tyylikäs kello tuo asuun pientä twistiä ja aika kulkee näppärästi mukana ranteessa.

DSC_4547
DSC_4008
DSC_4021

La Vedette -malliston kelloissa on kaikissa pieni kellotaulu ja ne ovat muutenkin ihanan siroja kädessä. Kellotauluja löytyy niin kultaisena, hopeisena, valkoisena kuin mustanakin ja yksityiskohdat vaihtelevat jokaisessa mattamustasta ruusukultaan. Mun lemppariksi valikoitui tuo kultainen mesh-kello valkoisella kellotaululla. Vaihtorannekkeiksi valitsin vaaleanpunaisen sekä mustan rannekkeen, jotka on molemmat nahkaa. Vaihtorannekkeita löytyy myös useammassa eri värissä.

DSC_4118
DSC_4135
DSC_4178

Parasta näissä kelloissa on se, että niihin voi vaihtaa rannekkeen käden käänteessä ja just tällä tavalla kello muuntautuu asuun kuin asuun ja päivittäin oman fiiliksen mukaan. Rannekkeille tulee mukana myös oma söpö pussukka, jossa ne pysyy kätevästi tallessa. Tuo vaaleanpunainen ranneke on ihanan tyttömäinen, musta menee kaiken kanssa ja on klassisen tyylikäs ja tuo kultainen ranneke sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

DSC_4368
DSC_4503


 Pääseekö kellot myös teillä jokapäiväiseen käyttöön?
6 kommenttia on "Tän hetken lempiasuste"
 1. Oon näitä Clusen kelloja jo pitkään katellut sillä silmällä, mutta koska harvemmin tulee rannekelloja käytettyä, en ole viitsinyt hankkia. Jos jossain vaiheessa innostun, niin sillon tiedän mihin suunnata katseeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehottomasti kääntymään näiden puoleen kun tarve tulee. :-) Varsinkin tuo rannekkeen vaihto-ominaisuus on ihan huippu!

   Poista
 2. Ihan älyttömän nättejä tollaset pienet kellot :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että siihen saa helposti vaihdettua rannekkeen :D

  VastaaPoista