maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kirppislöytöjä ja synttärijuhlia

Moikka! Mä juon tässä samalla flunssaan kuumaa teetä, kun muokkailen kuvia. Viikonloppu meni aika rennoissa tunnelmissa juhlien mun pikkusiskon ja Manun siskon lapsen synttäreitä. Äiti tuli tänne Tampereelle yllätysvisiitille (en meinannut ensin avata ovea, kun luulin että meille tulee iltamyöhään joitain kaupustelijoita :-D) keskiviikkona ja kierrettiinkin seuraavina päivinä vähän kahviloissa ja kirppareilla. Ajattelinkin nyt tässä postauksessa näyttää siis vähän uusia kirppislöytöjä ja muita kameraan kertyneitä kuvia viime viikolta.

DSC_4623

Oon alkanut keräilemään noita Aarikan Riemuraita purkkeja, joita löytyy kirpparilta hyvässä lykyssä alle kympillä. Mulla on vasta tuo punainen ja pieni vihreä yksilö, mutta ainakin keltainen ja ruskea täytyy vielä löytää jostain. Löydettiin muuten äidin kanssa kirpparilta tuo Arabian vanha 60-luvun teekannu. Mulla on ollut haaveissa ostaa Marimekon pallokuvioinen kannu teesihdillä, mutta tää oli kuvioltaan ja malliltaan vielä nätimpi. Ja tässäkin oli sihti mukana, jes!

DSC_4193
DSC_4775 – kopio-2

Meikäläinen otti päivänsankarista 1-vuotiskuvat ja tässä nyt yksi, minkä oon muokannut.

DSC_4199

Meidän makkarikin alkaa olemaan pikkuhiljaa tapetoinnin jäljiltä valmis ja sisustus päivitetty, joten sen siitä lisää piakkoin!

DSC_4626
DSC_4655
2 kommenttia on "Kirppislöytöjä ja synttärijuhlia"
  1. Siis aivan ihana toi teidän sängynpääty ja makkarin seinä!! En malta oottaa lisää juttua noista :)

    Elli

    VastaaPoista