maanantai 8. toukokuuta 2017

Hauska tapa juoda enemmän vettä

Kivaa alkuviikkoa kaikille! Mä avasin nyt koneen pitkästä aikaa moneen päivään. Oon ollut niin keskittynyt pääsykokeisiin lukemiseen, että tää kirjoittelu on jäänyt vähän vähemmälle. Nyt päätin kuitenkin, että on aika vähän tuulettaa aivoja ja tulla kirjottamaan vähän meikäläisen uudesta, kivasta tuttavuudesta. Mä oon ollut aina superhuono juomaan vettä ja siitä syystä mulla on usein myös päänsärkyä, heikkoa oloa ja varsinkin kasvojen iho joskus tosi kuiva. Oon kokeillut ladata puhelimeenkin niin maksullisia kuin maksuttomiakin ohjelmia, jotka muistuttaa tietyin väliajoin juomaan vettä, mutta ne ei oo mulla oikein toimineet, koska mua alkoi ärsyttämaan ne jatkuvat ilmoitukset kännykän näytöllä. :'D Törmäsin kuitenkin Instassa noin kuukauden päivät sitten hauskaan ja supersöpöön laitteeseen, joka herätti mun mielenkiinnon. Kyseessä on siis pieni ja värikäs laite Ulla, joka ilmoittaa koska on aika juoda vettä.

DSC_3978

DSC_3991

No, kuinkas tämä siis toimii? Laite kiinnitetään juomapulloon tai juomalasiin sen mukana tulevalla kumilenksulla ja tää sopii minkä malliseen ja minkä kokoiseen pulloon tahansa. Laitteessa on sensori, joka rekisteröi joka kerran kun juot ja kun juominen unohtuu, laite muistuttaa juomaan vettä 40 minuutin välein vilkuttamalla valkoista valoa. Laitteesta ei pääse ääntä eikä sitä tarvitse myöskään ladata (toimii patterilla). Ulla myös herää, kun astut huoneeseen aamulla ja menee automaattisesti nukkumaan kun illalla tulee pimeää. Mä oon tykännyt tästä laitteesta hurjasti ja tää on kyllä auttanut mua! Oon myös tän inspiroimana innostunut kaikenlaisista itetehdyistä makuvesistä. Tykkään sekoittaa veden mukaan varsinkin tuoreita mansikoita ja limensiivuja. Nam!

DSC_3999


Mitäs ajatuksia teille heräsi tästä laitteesta? Kertokaa ihmeessä myös teidän omat vinkit, joiden avulla ootte oppineet juomaan enemmän vettä!

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ulla.io:n kanssa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti