perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kevään asuinspiraatiota

Kivaa perjantaita kaikille! Ennen viikonlopun vieton aloittamista ajattelin tulla jakamaan teille pari keväistä ja inspiroivaa asukollaasia, jotka oon koonnut SheInin verkkosivuilta ja vinkkaamaan teille heidän äitienpäiväkamppiksesta. Mä oon tänä keväänä superihastunut mm. sinivalkoraitaan, fishnettiin, lierihattuihin, erikoisiin aurinkolaseihin ja kaikenlaisiin helmikoristeluihin niin asusteissa kuin vaatteissakin. Tässä siis pari asukokonaisuutta näistä jutuista inspiroituneena!

kollaasi1

Tän asukokonaisuuden lemppareiksi meikäläisellä nousi ehdottomasti nuo sinilehtikuvioiset kengät ja fishnet somisteiset farkkushortsit. Hommasin just myös tuollaset nudet arskat, enkä malta oottaa että pääsen käyttämään niitä kunnolla! Mä voisin hyvinkin kuvitella pitäväni tätä asua kun kelit vähän lämpenee! Tästä kollaasista voi ehkä huomata myös meikäläisen lempivärin tällä hetkellä, heh.

kollaasi2


Tää asu on saanut inspiraation noista ihanista helmiyksityiskohdista. Varsinkin tuo hattu on mun makuun just sopivan erikoinen ja nuo kengät on vaan aivan upeat! SheInillä oli myös kokoelma aivan ihania uutuuslaukkuja, joista suosikiksi valikoitui ehdottomasti toi nude laukku kultaisilla kukkayksityiskohdilla. Heillä on nyt meneillään pieni äitienpäiväkamppis, eli sivuilta löytyy huima määrä alennettuja uutuustuotteitakin, joten jos äitienpäivälahja on vielä hakusessa niin kannattaa ehdottomasti tsekata mitä tuolta löytyisi!

Mitäs mieltä ootte näistä asuista?


Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä SheInin kanssa*

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti