torstai 9. maaliskuuta 2017

Viherkasvi-innostus

Moikka! Oon jo jonkin aikaa miettinyt meidän olkkariin vähän niin sanotusti viheriäästä väriä jonkin sortin kasvin muodossa. Meillä ei oo tunnetusti selvinnyt mikään kasvi lukuunottamatta meidän bambuja, mutta ehkä ollaan vaan valittu kasveiksi liian vaativia kasveja (kröhöm). Nyt piti siis etsiä suht helppohoitosta kasvia, joka ei oo myrkyllinen Gubelle ja joka ei oo myöskään liian iso. Ensin päädyttiin Plantagenin kierroksella käpypalmuun, joka oli kyllä kivan erikoinen mutta sen oston jälkeen kämppä oli kolme päivää aivan täynnä pikkukärpäsiä ja Gubbe ihan vauhkona niiden kanssa päivät ja yöt. Mentiin sitten palauttamaan se ja selvis, että se olikin ollut valmiiksi jo mätä täynnä kärpäsen munia, eli oltiin valittu ihan väärä yksilö. :-D Palautusreissulla ihastuttiin kuitenkin sitä käpypalmua enemmän tähän köynnöskasviin. Tää on siis joku posliinikukka ja hyvässä lykyssä tää voi jopa kukkia. Katsotaan nyt kauanko tämä pysyy meillä hengissä. Manu veikkas kahta kuukautta, mä taas olin optimistinen ja veikkasin kuutta. Toivon kyllä, että tämä nyt menestyis meilläkin koska oon sen verran tykästynyt tähän ja tää piristää niin kivasti meidän olkkaria! Vai mitä te ootte mieltä?

DSC_2543
DSC_2547
DSC_2537 – kopio-2
2 kommenttia on "Viherkasvi-innostus"
 1. Tuo on kyllä tosi suloinen ja sopii sisustukseen tosi hyvin! Itsekin tahtoisin kasveja olohuoneeseen, mutta hirveä viherpeukalo en ole. Yksi viherkasvi löytyy ja se tekee hidasta kuolemaa. Vihreää olisi kuitenkin kiva tuoda näin keväällä tänne asuntoon.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tuo oli tosi suloinen! :-) Sama juttu täällä, en itekään ole mikään viherpeukalo, joten peukut pystyyn että tuo selviäisi!

   Poista