maanantai 6. maaliskuuta 2017

Uudet yöpöydät

Moikka! Blogissa on ollut hetken aikaa vähän hiljaista, nimittäin viime viikon aikana on tapahtunut kaikenlaista, joten blogijutut on luonnollisesti jääneet toisaalle. En muista kerroinko jo aiemmin Snapin puolella, että ollaan tosiaan uusittu meidän yöpöydät. Se on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa, mutta kunnes toinen edellisistä meni kirjaimellisesti rikki, niin vaihto tuli ajankohtaiseksi. Mä selasin melkein kaikki mahdolliset huonekaluliikkeet läpi eikä mistään löytynyt hyviä. Yöpöytien kanssa on aina vähän se juttu, että mieluisia ja suht edullisia on järkyttävän vaikea löytää. Nämä 70-lukumaiset pöydät tulivatkin vastaan ihan sattumalta, kun pyörähdettiin äidin kanssa pikavisiitillä Minimanissa ja tiesin, että nää ne on. Nämä oli kaikenlisäksi vielä alennuksessa, joten päätös oli selvä. Ihastuin heti tähän malliin, puisiin oviin sekä noihin älyttömän nätteihin nuppeihin! Makuuhuoneeseen on tulossa lähiaikoina muutakin muutosta, nimittäin laitetaan nyt mm. tuo tapetti vaihtoon. Suunta ois siis pian tapettikaupoille etsimään vähän omanlaisempaa ja rauhallisempaa kuviota! Makuuhuoneen uudistuneesta ilmeestä siis paremmin kuvia vielä myöhemmin, kun ollaan saatu se valmiiksi.

DSC_2656
DSC_2648
DSC_2662
DSC_2663Mitäs mieltä te ootte näistä yöpöydistä?
4 kommenttia on "Uudet yöpöydät"
 1. Siis ihanat! Oon viime kuukaudet yrittänyt ahkeraan etsiä oikeasti vanhoja retroyöpöytiä, mutta ei ole vaan löytynyt. Meiltäkin löytyy Minimani joten en tiedä pitäisikö luovuttaa etsinnät ja ostaa nämä ihanuudet. Paljonko näillä oli hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä ei meinaa kyllä löytyä mistään! Näillä oli hintaa normaalisti 50€ mutta nää oli alessa 30€ kappale :-)

   Poista
 2. Ihan tajuttoman ihanat! Oon kans koittanut ettiä silmää miellyttäviä yöpöytiä ja nää kyllä kolahti :D pitääkin tsekkaa lähin minimani josko siellä vielä olisi :-)

  ~ Jasmin N
  // littlethingswithjassy.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaa ihmeessä jos vielä löytyis! ;-) Nää on vielä kivemman näköiset livenä :-)

   Poista