torstai 23. helmikuuta 2017

MUN HIUSTENHOITORUTIINIT

Moikka! Teiltä on tullut jo useammankin kerran postaustoiveita mun hiustenhoitorutiineihin ja kampaamokäynteihin liittyen, joten ajattelin nyt pistää tuumasta toimeen ja toteuttaa tän postauksen. Hävettää myöntää, että oon käynyt viimeksi kampaajalla joskus lokakuussa ja tuo tyvikasvu alkaa jo ilmoitella itestään aika lailla. Onneksi se ei kuitenkaan hirveesti erotu, koska viimeksi tehtiin sellanen vaalennusoperaatio, että väri olis mahdollisimman lähellä mun omaa sävyä. Mallintöiden vuoksi en saa hirveästi hiuskuontaloa muutella, joten pysyttelen aika lailla tässä samassa värissä, joka on tällä hetkellä tuollainen vaaleahkon ruskea. Kampaajalla siis leikataan yleensä vaan latvat, laitetaan mahdollisesti Olaplex ja vähän raidoitetaan, että tukkaan tulee vähän eloa. Mutta mitäs mä näille hiuksille sitten ite teen?


DSC_2668
DSC_9627
 
Tärkein juttu mun hiustenhoidossa on varmastikin se, että käytän suoristusrautaa tosi harvoin. Yleensä pidän hiukset vaan joko ponnarilla tai jollain muulla kampauksella tai sitten ihan luonnostaan auki. Ylä-asteella käytin suoristusrautaa melkein joka päivä ja sen kyllä huomasi myös hiusten kunnossa ja kasvussa. Nyt muotoilurautaa tulee käytettyä max. kerran viikossa ja käytössä mulla on Diamond Hair Styler, mikä omalta osaltaan säilyttää hiuksen luonnolliset öljyt ja kosteuden.

DSC_2683

Mä en oo vielä löytänyt mitään sellaista shampoota, josta en luopuisi mistään hinnasta, mutta ostin hetki sitten testiin Tigin S-factor shampoon sekä hoitoaineen. Nää sisältää pieniä kimallehiukkasia, jotka antaa hiuksiin terveennäköisen kiillon ja näiden tuoksu on tosi hyvä, joten oon kyllä ihan tykännyt näistä. Ehkä 3/5. Yritän pestä hiuksia maksimissaan joka toinen päivä, koska en pysty kauempaa olemaan pesemättä hiuksia. :'D Tässä siis voisi ehkä parantaa! Hiukset pitäisi myös lopuksi viruttaa kylmällä vedellä, että hiussuomut sulkeutuisi, mutta tän muistan tehdä ehkä pari kertaa kuussa.

DSC_2679

Vaalennuksen takia käytän viikoittain sävyttävää shampoota tai hoitoainetta. Nyt mulla on ollut käytössä tuo Color Mask sävyssä Graphite, mutta testasin siskon Fudgen hopeashampoota ja se oli kyllä yhtä hyvä. Joskus meinaan vain olla niin kärsimätön, että en jaksa pitää tuota sävytettä hiuksissa ihan vaadittua aikaa...Mutta onneksi nämä nyt on pysyneet suht vaaleina eikä keltaista oo tällä kertaa hirveesti havaittavissa. Hiuslakkana käytän tuota OSiS plussaa. Mun ehdoton lemppari lakkojen joukosta! Oli purkki mikä tahansa. Tää ei jätä hiuksia rasvaisen näköisiksi eikä kovetu hiuksiin. Huomatkaa, molemmista puuttuu korkki. Hups!

DSC_2689

 Hiusten kuivaamisen yhteydessä ja hiustenpesun jälkeen käytän yleensä yhtä tai useampaa näistä tuotteista. Tuo Redkenin Pillow Proof on ollut mulla käytössä jo kauan ja tämä nopeuttaa hiusten kuivaamista. Saman tekee tuo Redkenin musta Satinwear, mutta se myös siloittaa hiuksia ja antaa kiiltoa. Molemmat näistä sisältää lämpösuojan. Kolmas hyvä ja samantapainen tuote on tuo Kérastasen öljypohjainen hiusvoide, jota tulee myös usein käytettyä. Siinä on UV-suoja ja se kosteuttaa hiuksia kivasti. Ylivoimaisesti eniten käytän kyllä tuota Balmainin Silk Perfume -hiussuihketta. Tätä voi suihkuttaa niin märkiin kuin kuiviinkin hiuksiin ja tämä toimii ns. hiusöljynä. Tässä on myös aivan ihana tuoksu ja superkevyt koostumus! Tätä käytän ihan aina. Pitäis ostaa pian uus purkki, nimittäin tuo vetelee viimeisiään. Mulla on käytössä vaikka kuinka monia hiusöljyjä sun muita, mutta nää neljä on tällä hetkellä kokonaisuudessaan mun lempparit.


Mitäs piditte tällaisesta postauksesta?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti