keskiviikko 15. helmikuuta 2017

HUIPUT KIRPPISLÖYDÖT

Moikka! Tuossa pari päivää sitten kirjoittelinkin, että viikonloppuna tuli pyörittyä jos jonkinmoisella kirpparilla ja löytöjäkin tuli tehtyä. Mulla on sen verran huono kirppistuuri, että en meinaa koskaan löytää mitään kivaa itselleni. Varsinkin sisustusjutut, astiat ja vaatteet ovat meikäläisen kohteena kirppareilla, mutta oon niiden suhteen varsin ronkeli. Viime viikonloppuna mulla kävi kuitenkin superhyvä tuuri, nimittäin löysin vaikka ja mitä kivaa. Hyvien kirpparilöytöjen jälkeen on aina tosi hyvä fiilis ja näistä jutuista mulle jäi hymy huulille pitkäksi aikaa!

DSC_2555

Tämä Sarviksen vanha, keltakantinen säilytyspurkki löytyi 10 euron hintaan. Näitä en oo keltakantisina nähnyt ikinä missään, sillä tuo väri on melko harvinainen. Oon innostunut nyt retronkeltaisesta, joten tämä sopii täydellisesti meidän keittiöön. Tuo Gustavsbergin munakuppi löytyi samassa sävyssä vain hintaan 2 €.

DSC_2558

Tää on ehkä kaikista näistä paras löytö! Niin kuin jotkut teistä varmaan muistaa, niin oon ollut Nespressolla kahviasiantuntijana töissä ja nuo kahvikoneet on luonnollisesti tulleet tutuiksi. Löysin Tarina kirppikseltä tuon jo mallistosta ajat sitten poistuneen retronsinisen kahvikoneen vain neljällä eurolla!!! En meinannut uskoa silmiäni, sillä näiden hinta uutena on yleensä satasen luokkaa. Tämä oli myös täysin toimiva ja moitteettomassa kunnossa, joten meidän keittiössä kaveeraa nyt kaksi kahvikonetta. Molemmille omat :'D

DSC_2561

Mulla ja äidillä on yhteinen harrastus nimittäin Arabian vanhojen, hyväkuntoisten astioiden keräily. Tarinasta löytyi myös tämä vanha Arabian Tammenlehvä kermakko hintaan 3,25 €. Kun nämä tavarat lastasin pöydälle niin myyjäkin ihan innostui mun löydöistä ja huokaili ihastuksesta. :-D

DSC_2571

 Ja kolmas löytö Tarina kirpparilta oli tämä valkoinen hylly. Tämä oli mun mielestä aivan älyttömän nätti ja sopii meille olkkarin yhdelle seinälle kuin nakutettu. Ajattelin laittaa tuonne sisälle lehtiä, laskuja sun muita ja tuohon pikkuhyllylle jonkun kivan kukan. Hintaa tällä oli vain 10 €.

DSC_2602

 Ja sitten vaateostoksiin! Äiti bongasi Bonus Kirppikseltä yhdestä pöydästä aivan uusia Gina Tricotin vaatteita, joissa oli vielä laputkin kiinni. Tämä ihana mekko lähti heti ostoskoriin hintaan 6 €.

DSC_2622

Tämä viininpunainen Ginan tunika lähti samaiselta kirpparilta mukaan vain hintaan 1,50 €...

DSC_2608


...kuin myös tämä täysin uusi Ginan mustavalkoinen toppi hintaan 3 €.Mä oon superiloinen näistä löydöistä! Mitäs te ootte mieltä näistä ja tykkäättekö te pyöriä kirppareilla?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti