tiistai 28. helmikuuta 2017

February phone snaps

Moikka! Mä oon tällä hetkellä kuumeessa, mutta ajattelin nyt piristykseksi tulla kirjoittelemaan pitkästä aikaa tätä jo perinteeksi muodostunutta puhelinkuvapostausta. Nyt ois luvassa siis tekemisiä helmikuun ajalta puhelimeen kertyneiden räpsyjen muodossa...


FullSizeRender-tile

1. Tehtiin viime sunnuntaina Vilman ja Sipan kanssa herkkubrunssi johon kuului mm. avocadoleipää, hedelmiä, hunajajugurttia passionhedelmällä sekä laskiaispullaa. 2. Näistä Valion kumottavista kermavanukkaista tuli tallennettua pari viikonloppua sitten yllättävän nätti kuva. Nuo sopii muuten tosi hyvin jälkkäriksi! 3. Pariisin matkaan on enää vähän alle pari kuukautta. Jännitys tiivistyy! 4. Ostin puhelimeen uuden kuvanmuokkausohjelman ja sillä on superkiva muokkailla vanhoja kuvia kun tulee tylsää. Tää kuva on meidän lokakuun Espanjan reissulta.

IMG_6334-tile

Kerroinkin teille viime vuoden puolella, että oon yksi Kookengän malleista tänä keväänä. Nyt kuvia on alkanut ilmestyä niin Kookenkiin, kuvastoihin kuin heidän nettisivuilleenkin. Tässä muutamia, joihin oon ite törmännyt! Ootteko te törmänneet näihin?

IMG_6400-tile


 5. Löydettiin Tampereelta uusi sushipaikka Ainoya, joka nousi kyllä lemppariksi. Superhyvät sushit, jälkkärit, kiva paikka ja tosi edullinen 10 euron lounashinta. Suosittelen! 6.  Jotkut on varmaan mun Instasta (millamours) bongannutkin tän kuvan viikon takaa. Olin tosiaan mallina turkisnäytöksessä ja tää Sagafursin takki oli kyllä niin magee! 7. Nopee selfie ennen uloslähtöä viikonloppuna. 8. Käytiin tosiaan Manun kanssa hetki sitten Helsingissä shoppailureissulla ja päädyttiin Factoryyn syömään. Manu tykästy tohon paikkaan kyllä ihan kympillä ja itekin oon aina tykännyt tosta paikasta! Tällä kertaa otin salaatin currykatkaravuilla, mozzarellalla, ananaksella ja artisokalla. Nam!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti