maanantai 13. helmikuuta 2017

Blogin www-osoite muuttuu

Moikka! Niin kuin otsikosta voikin jo päätellä, niin meikäläisen vanha blogiosoite whenyourheartbeats.blogspot.fi muuttuu simppelimmäksi ja totta kai blogin nimen mukaiseksi eli uusi osoite tulee tästä lähtien olemaan millamour.fi. Mitään sen kummempia muutoksia teidän lukijoiden ei tarvitse tehdä ja postausten pitäisi päivittyä teille automaattisesti. Jos haluat varmistaa, että uudet postaukset päivittyvät lukulistallesi, niin voit lisätä uuden osoitteen (www.millamour.fi) listalle varmuuden vuoksi. Näin tuon osoitteen pitäisi päivittyä jos uudet postaukset eivät jostain syystä näy. Oon jo kauan harkinnut järkevämmän blogiosoitteen hankkimista, koska noh, tuo entinen on keksitty nuorena JB-fanihuuruissa, eikä se oikein sovellu enää tänne. :'D Ja onhan se kiva, että blogi on nyt kokonaan mun! Mitäs mieltä te ootte tästä osoitteenmuutoksesta?

Orange_001_web – kopio – kopio – kopio-tile

Follow my blog with Bloglovin
2 kommenttia on "Blogin www-osoite muuttuu"
  1. Hyvä muutos! Kätevämpää kun blogin nimi ja osoite mätsää yhteen. :) Ite tein saman joskus muutama vuos takaperin, kun vaihdoin blogin nimen ja halusin päästä vanhasta kokonaan eroon. Pelkän oman domainin lisääminen ja vanhan osoitteen uudelleen ohjaaminen siihen on tosi helppo muutos, kun ei käytännössä vaikuta lukijoihin mitenkään. :) Oon saanu käsityksen, että jos sen bloggerin osoitteen muuttaisi, niin sillä vanhalla osoitteen aikaan seuraamaan ruvenneet eivät enää näkisi uusia postauksia... En oo varma, mutta sen pelko on estänyt muuttamasta myös sitä taustalla olevaa blogspot-osoitetta nykyisen nimen mukaiseksi, vaikka tuo domain on ollut jo vuosia. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot samaa mieltä! :-) Paljon mukavampi nyt kun mätsäävät yhteen. Mäkin pelkäsin just tuota, että lukijat katoaa tai heidän pitää alkaa itse tehdä jotain uudelleenseurailuja...Mutta onneksi tuo osoitteenmuutos kävi noinkin helposti ja kivuttomasti :-)

      Poista