keskiviikko 4. tammikuuta 2017

PARIS IN MIND

Moikka tyypit! Oon tällä hetkellä superinnoissani, nimittäin varattiin Vilman kanssa pari päivää sitten kevääksi matka Pariisiin. Vilma kyseli multa yks päivä, että lähdetäänkö ja samana iltana olikin jo lennot ja kiva hotelli varattu, haha. Mä oon käynyt Pariisissa vain kerran ennemmin viitisen vuotta sitten kesällä, mutta oltiin siellä vain yksi kokonainen päivä, joten on ihana päästä sinne vähän pidemmäksi aikaa tällä kertaa. Voi vitsi, miten odotan jo Pariisin loppukevättä!

large (1)-tile

Kuvat WeHeartIt
8 kommenttia on "PARIS IN MIND"
 1. Oi ihanaa! Pariisi olisi niin ihana nähdä :-)

  ♥ Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin’

  VastaaPoista
 2. Meillä lähtee ystävän kans lennot Pariisiin parin viikon päästä ;) Oi, että ku odotan innoossani reissua! Tänään pikkasen suunnitellaan mitä tehdään ja millä kuljetaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mäkin oon jo aivan innoissani! Pitäkää hauskaa :-)

   Poista
 3. Oi ihanaa! Pariisi on niin ihana paikka ♥

  VastaaPoista
 4. Me oltiin lukiosta sieltä kansainvälisyyskurssilta pari vuotta sitten Pariisissa huhti-toukokuun vaihteessa ja oli kyllä upeeta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! <3 Te pääsittekin nauttimaan siellä olosta vähän pidemmän aikaa! Mä olin sillon joskus 5 vuotta sitten Euroopan matkalla, mutta oltiin vain yks päivä niin ei siinä hirveesti kerennyt nähdä. Onneks nyt enemmän :-)

   Poista