maanantai 5. joulukuuta 2016

Exuviance ihonhoitosarja

Moikka kaikille! Sain pari kuukautta sitten testiin mulle ihan uuden ihonhoitosarjan Exuviancen tuotteita Marsaanalta ja ajattelin nyt tulla kertomaan näistä tuotteista teille mun kokemuksia. Oon kuullut Exuviancesta paljon hyvää, joten olin innoissani, että pääsin testaamaan näitä tuotteita itsekin! Mä oon aina ollut tosi tarkka siitä, minkälaisia ihonhoitotuotteita iholleni laitan osittain jo siitä syystä, että mun iholle ei ihan mikä vaan tuote sovi. Mun kasvojen iho on varsinkin talvisin ja kesäisin todella pintakuiva ja herkkä mutta rasvoittuu kuitenkin suht helposti päivän mittaan. Nuorempana mulla oli paljon epäpuhtauksia, mutta nyt oon päässyt niistä hyvin eroon ja ihon laatu on selvästi parempi, kuin muutama vuosi sitten. Mun iho reagoi myös todella helposti stressiin ja satunnaisiin mättöruokiin, joten hyvät ihonhoitotuotteet ovat kaiken A ja O. Yksi mun tärkeimmistä vinkeistä ihonhoidon suhteen on kuitenkin riittävä veden juonti ja se, että meikit pestään aina illalla pois ennen nukkumaan menoa.

DSC_0572-2


DSC_0579-2

Ensimmäisenä testiin lähti tämä Gentle Cleansing Creme, jota käytetään aamuin illoin puhdistamaan meikin sekä epäpuhtaudet kasvoilta. Mulle tämä tuote sopi todella hyvin, sillä tämä puhdistaa ihon hellävaraisesti, eikä kuivata ihoa. Tämän puhdistusvoiteen jälkeen oon käyttänyt Soothing Toning Lotionia, joka poistaa viimeisimmätkin epäpuhtaudet iholta ja raikastaa ihoa. 

DSC_0581-2

Tämä Exuviancen Retexturing Treatment ihonhoitovoide on ollut mulla käytössä koko vartalon kosteusvoiteena. Tää sisältää E-vitamiinia ja sheavoita, jotka kosteuttaa ihoa, mutta tämä hoito myös kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Tää on ollut tosi hyvä nyt pakkasilla, tykkään! Sain testiin myös Exuviancen Cover Blend meikkivoiteen ja tästä oon tykännyt ihan hurjasti. Tämä on kevyt, eikä tuki ihohuokosia mutta just sopivan peittävä. Käytän tätä yleensä arkimeikissä!

DSC_0584-2

Testiin pääsi totta kai myös kasvoille tarkoitetut kosteusvoiteet eli Night Renewal HydraGel ja Essential Daily Defense Creme. Tuo päivävoide ei niinkään ollut mun juttu, vaan siitä jäi ainakin mun iholle vähän turhankin paksu kerros.Tuosta yövoiteesta taas tykkäsin hirveesti, koska se tuntui hävittävän tosi hyvin pieniä finnejä ja poistaa rasvaisuutta iholta.

DSC_0586-2

Ja viimeisenä mun ehdottomat suosikkituotteet näistä, eli Purifying Clay Masque ja Intensive Eye Treatment Masque. Tuo kasvonaamio on oikeasti ihan parasta mitä mulla on ollut! Se syväpuhdistaa ihoa tosi hyvin jättäen iholle ihanan raikkaan ja pehmeän tunteen. Tää myös kihelmöi iholla jännästä, vähän niin kuin se sisältäisi mentholia! Ja toisena nämä silmänalusille tarkoitetut hoitolaput. Kasvonaamioitahan ei saa levittää herkälle silmänympärysiholle, joten nämä toimivat siihen tarkoitukseen. Nää jätti silmänympärysihon ihanan raikkaaksi ja jotenkin virkistyneeksi. Sitä ei aina muistakaan, kuinka tärkeää myös silmänympärysihoa on hoitaa! 

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista ja edistämään solujen uusiutumista. Mä voin ainakin suositella kokeilemaan näitä tuotteita, sillä itse yllätyin tosi positiivisesti! Exuviancen tuotteita saa ostettua mm. erilaisista nettikaupoista ja kauneushoitoloista.


 
2 kommenttia on "Exuviance ihonhoitosarja"
 1. Toi vaikuttaa ihan superhyvältä! Voisi jopa kokeilla :D

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan! Mä ainakin tykkäsin superisti :-)

   Poista