torstai 15. joulukuuta 2016

Christmas decoration │Livingroom

Moikka! Meillä alkaa olla kotona jouluvalmistelut tehty ja enää olisi pari lahjaa hankittavana ja paketoitavana. Joulutorttuja on tullut tehtyä kahdenlaisia, maisteltu superhyviä ja vähän erilaisia glögejä ja vielä olisi suunnitelmissa tehdä muutama joululaatikko joulupöytään. Mulla on enää pari päivää töitä jäljellä ja sitten ensi viikolla lähdetäänkin kotikotiin joulun viettoon. Tänä vuonna innostuin erityisesti kodin sisustamisesta jouluiseksi, joten ajattelin jakaa tänne muutaman kuvan meidän olohuoneen joulukoristeluista.

DSC_1024-2

DSC_1020-2

DSC_1027-2


Me ei hankittu tänä vuonna isoa kuusta, koska Gubbe oli viime vuonna sellaisen kanssa ihan liian innokas ja havut varisi siitä alta aikayksikön. Samoin joulupalloja löytyi sieltä sun täältä aamuisin, joten päätettiin tänä vuonna ostaa pikkuinen ja aito pöytäkuusi. Tuo sopii tänne mun mielestä tosi hyvin, eikä Gubbekaan pääse sillä leikkimään.

DSC_1204-2

Joulukoristeet hommasin suurimmaksi osaksi H&M:ltä ja tuo harmaa pörröpeitto on ostettu Jotexilta. Tykästyin hirveästi noihin tyynynpäällisiin, sillä tuo toinen on ihanan pehmeää karvaa kultaisella vetoketjulla varustettuna ja toisessa on nätisti ommeltuna hopeista ja kultaista lankaa valkoisen kankaan joukkoon. Ostin myös tuollaisen ihanan kukka-asetelman kympillä Tokmannilta ja syksyllä löydettiin Minimanista tuonne ison hyllyn päälle tuo kiva lyhty, jonka lasiin on painettuna poronsarvet. Tää menee mun mielestä sisustuksessa ympäri vuoden!

DSC_1183

DSC_1036-2

DSC_1209-2

Mitäs ootte mieltä meidän olohuoneen joulujutuista?
4 kommenttia on "Christmas decoration │Livingroom"