sunnuntai 27. marraskuuta 2016

SUNDAY BREKKIE

Heipsan! Mä vietin viikonlopun Jyväskylässä ja näin Vilmaa ja Hetaa. Käytiin eilen vähän pyörimässä kaupungilla ja ostettiin kaupasta pizza- ja brunssivärkit. Ja okei, myös isot irttispussit. Mun ja Vilman eilisillan fancyt mozzarella-tomaatti-rucolapizzat ei tosin ihan onnistuneet kuin elokuvissa. Nätisti leikatut mozzarellaslaissit levisivät koko pizzan päälle kuin Jokisen eväät konsanaan ja läntättiin kerta kiellon päälle vielä muutama puolikas kirsikkatomaatti ja kasa rucolaa. No, onneksi maku on tärkein! Tän aamun aamupala oli tosin superhyvä, mutta me vähän yliarvioitiin meidän mahalaukkujen tilavuus sen suhteen. :-D Aamupalaähky paras ähky, eikö niin?

DSC_0974-2

DSC_0972-2

Haluttiin aamulla tuoreita croissantteja, joten ostettiin kaupasta edellisenä iltana parin euron (tais olla Rainbown) pakastecroissanttipussi. Nuo piti itse käyttää uunissa ja oli muuten aivan superhyviä x 100! Suosittelen koklaamaan. Croissanttien kaveriksi hommattiin vähän ananasta, viinirypäleitä, hunajamelonia, avocadoa, appelsiinia, jugurttia, mysliä, tuoremehua ja Clipperin aina niin hyvää teetä.

DSC_0982-2

DSC_0986-2

DSC_0989-2



6 kommenttia on "SUNDAY BREKKIE"
  1. Nam miten ihanannäköinen aamupalapöytä :)

    VastaaPoista
  2. Oi, näyttää niin hyvältä :) Oispa vielä aamu ja sais tehdä tuollaisen aamupalan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Pitää taas joku aamu tehdä tuollainen. :-)

      Poista
  3. Oi nams miten herkullisen näköistä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kuvia ei kyllä kannata katsella nälkäisenä...Nyt tekee taas noita herkkuja mieli! :-D

      Poista