maanantai 31. lokakuuta 2016

Kylien huulituotteet │Yay or nay?


Moikka! Pari viikkoa sitten postista saapui kauan ja kärsimättömästi odotettu paketti, nimittäin mun tilaus Kylie Cosmeticsilta. Oon kuullut näistä tuotteista paljon hyvää ja huonoa, mutta enemmän kuitenkin positiivista palautetta, joten mun oli itsekin päästävä testaamaan näitä huulituotteita. En oo varmasti pitkään aikaan odottanut mitään pakettia näin innolla ja kun se vihdoin saapui, en malttanut millään odottaa sen avaamista ja tuotteiden testaamista. Nyt jaankin siis omat mielipiteeni näistä paljon puhutuista mattahuulilakoista!

DSC_0324-2


Vaikean valinnan jälkeen päädyin tilaamaan lipkitit sävyissä Dolce K ja Dead of Knight. Mulla on ollut jo jonkin aikaa etsinnässä sopivan sävyinen nude huulituote, mutta mikään testaamani ei oo ollut just sellainen, mitä oon hakenut, joten tää vaikutti lupaavalta. Mustan huulilakan testaaminen vähän arvelutti, mutta päätin mennä vähän sen tutun ja turvallisen värimaailman ulkopuolelle ja ronskisti tilata mustan lakan. Näistä kahdesta mun lemppari on ehdottomasti tuo Dolce K, sillä tämä on juuri sellainen sävy mitä oon kaikkialta etsinyt. Just sopivan nude, muttei kuitenkaan liian ruskea. Ja vaikka vähän tuota mustaa huulilakkaa epäilinkin, niin se yllätti mut täysin, nimittäin tuo sävy oli kivan erilainen ja niin sanotusti "fashion".

DSC_0311-3

No mites se pysyvyys sitten? Mä oon ollut todella tyytyväinen näiden pysyvyyteen ja tuote pysyy huulilla koko päivän kauniina. Syödessä tuote kuitenkin kuluu vähän sisähuulten kohdalta ja sitä pitää lisätä. Ton lisäämisen kanssa pitää olla toki tarkka, nimittäin jos lakkaa laittaa liikaa, niin tulos on helposti kokkareinen eikä tunnu niin miellyttävältä. Levittämisessä on siis jätteviktigt, että rajauskynän jälkeen lakkaa laittaa huulille ainoastaan todella ohuen kerroksen. Näin tuote pysyy huulilla kauan ja lopputulos on oikeanlainen. Syömisen jälkeen mä lisään lakkaa vain kuluneelle alueelle, enkä yhtään sen ulkopuolelle. Tän vähän vetisen koostumuksen kanssa tuo levitys voi olla aluksi haastavaa, mutta kun sen oppii levittämään oikein, niin itse asiassa just tuon vetisen koostumuksen ansiosta tuote pysyy huulilla niin kauan ja tuntuu kevyeltä.

DSC_0319-2

No mitä mieltä mä oon? Yay or nay? Mä sanon, että ehdottomasti enemmän yay! Näissä on hinta-laatusuhde kohdallaan, ja vaikka tuotteen hintaan tulee lisäksi postikulut ja pieni tullimaksu, niin silti nää on mun mielestä suht hyvän hintaisia, kun miettii, että just tällaisia sävyjä ei oikeestaan mistään muualta löydy, tuote pysyy huulilla koko päivän ja yhdessä lipkitissä tulee mukana niin huultenrajauskynä kuin itse huulilakkakin. Yhden lipkitin hinta on n. 26 euroa, joka ei ole mun mielestä kahdesta laadukkaasta huulituotteesta ollenkaan paha, jos vertaa vaikka Macin huulipuniin. Ite oon kuitenkin sitä mieltä, että jos teen tilauksen, niin tilaan mielummin monta tuotetta kerralla kuin erissä, niin postikulujen hinta ei tunnu niin kirpaisevalta. Postikulut on siis about kymmenen euron luokkaa ja toimitusaika on parisen viikkoa. Niin, ja cooleista pakkauksista iso plussa!

DSC_0314-2

Mitä mieltä te ootte näistä? Ootteko jo testaillut tai haluaisittekko ylipäänsä kokeilla?

8 kommenttia on "Kylien huulituotteet │Yay or nay?"
 1. Ehdottomasti yay! Mulla Leo ja Koko K!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! Mäkin haluaisin tuon Leon mutta se on melkein aina loppuunmyyty kun yritän ostaa :'D Se näyttää kyllä niin nätiltä sävyltä!

   Poista
 2. Olisi tosi kiva nähdä näistä kuvia sun huulilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Itse asiassa pian on tulossa molemmista kuvat asupostausten kanssa!

   Poista
 3. Mustakin ois kiva nähdä, miltä näyttää huulilla! Olisi kiva päästä kokeilemaan, mutta ei kuitenkaan kiinnosta niin paljon, että jaksaisi tilata. Tähän mennessä NYXin lingeriet ovat toimineet hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi myös testata noita Nyxin Lingereitä! Sen verran edullisia ja hyvä saatavuus kuitenkin :-)

   Poista
 4. Ehdottomasti kuvia missä nää on huulilla! :) Vihdoinkin näitä alkaa olla suomalaisillakin, ikuisuuden jo kattellut youtubesta jenkki beautyvlogaajien videoilta. Ja näyttäähän noi siisteiltä, ihanan specialeja. Jos saatavuus olisi parempi niin voisi toimia joululahjana jollekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Laitan siis tulemaan kuvia piakkoin :-) Oon samaa mieltä, että nää olisi kyllä tosi hyvä joululahjaidea! Hmm...:-)

   Poista