sunnuntai 4. syyskuuta 2016

YESTERDAY'S


Moikka! Eilinen päivä vietettiin pitkään Ikeassa ja Ideaparkissa shoppaillen ja illalla se ravaaminen tuntui kyllä jo jaloissakin, joten päätettiin tänään viettää vaan ihan rento leffailta herkkujen parissa. Molemmille tarttui mukaan jos jonkinlaista kivaa shoppailureissulta, mutta mun ostoksista vielä lisää myöhemmin. Kun lähden varta vasten ostoksille, niin mun on aina pakko pukea päälleni jotain simppeliä ja "helppoa", että vaatteita on sitten vaivatonta sovitella sovituskopissa. Mä oon nimittäin oiva esimerkki siitä (ja tää on todellakin paha tapa), että jos mulla on päälläni kunnon vaatelayerit, niin en jaksa lähteä sovittamaan vaatelöytöjä, vaan ostan ne tosi usein summan mutikassa niitä kokeilematta. Onneksi onni on ollut mun puolella monen heräteostoksen ja aleostoksen kanssa, mutta pari kertaa on tuote joutunut palautukseen. :-D Pliis, kertokaa, etten oo ainut sovituskoppilaiskuri!

DSC_9049-2-2

DSC_8953-2-2

DSC_8957-2-2

DSC_9009-2-2

DSC_8978-2-2

DSC_9038-2-2

DSC_8977-2-2

Coat - Zara
Shirt - Lager 157
Jeans - Cubus
Sneakers - Nike
Bag - Ralph Lauren
2 kommenttia on "YESTERDAY'S"