perjantai 30. syyskuuta 2016

OUR HOLIDAY

Kivaa perjantaita kaikille! Sain nyt viimein muokattua viime viikolla otetut lomakuvat meidän Puerto Ricon matkalta ja tässä olisi nyt muutamia otoksia. Meidän loma oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut ja aurinkoa sekä lämpöä riitti aina 29 asteeseen saakka lukuunottamatta paria harvinaista sadepisaraa yhtenä päivänä. Suurimmaksi osaksi vain chillailtiin rannalla ja altailla, käytiin kävelemässä kaupungilla ja nautittiin hyvästä ruoasta ja lämmöstä. Yhtenä päivänä lähdettiin Tjäreborgin järjestämälle retkelle saaren pohjoisosaan ja vierailtiin mm. hedelmä- ja kahvitilalla, rommitehtaalla sekä kauniissa kalastajakylässä. Yksi päivä oli totta kai uhrattava myös shoppailulle, joten kierrettiin pari kivaa ostoskeskusta läpi. Ostoksia tarttui mukaan ihan kiitettävästi, joten olisitteko kiinnostuneita näkemään ostosten esittelyn postauksen tai videon muodossa? 

 Me valittiin tällä kertaa Puerto Azul- niminen All Inclusive -hotelli, joka osoittautui kyllä hyväksi vaihtoehdoksi viikon reissulle, eikä ollut edes hirveän hintava. Se sijaitsi vuoren rinteellä, joten altailta ja ravintolasta oli tosi kauniit näköalat kaupunkiin ja merelle. Oltiin myös onnekkaita, nimittäin meille valikoitui tosi kiva ja moderni junior sviitti! :-D Vaikka oonkin käynyt Kanariansaarilla jo useamman kerran, niin silti sinne on aina kiva palata. Suosittelen Kanariansaaria matkakohteeksi silloin, jos haluaa lomaltaan varmaa lämpöä ja auringonpaistetta, rentoutumista ja helppoutta. Saarethan sijaitsevat samalla ilmastovyöhykkeellä kuin Pohjois-Afrikka, joten aurinkoa varmasti riittää. Matka sinne kestää noin kuusi tuntia, joten lentoaikakin on suht lyhyt.

2

3

5

4

7

6

Päästiin näkemään hedelmätilalla mm. luomumangoja, sitrushedelmiä, avocadoja, banaaneja sekä kahvipensaan marjoja. Noiden punaisten marjojen sisällä on siis hedelmäliha sekä kaksi pientä kahvipapua.

8

9

10

DSC_9352-2

1

13

Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte kuvista ja postauksesta. Entä ootteko te käyneet Kanariansaarilla ja mitä te piditte niistä lomakohteena?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti