torstai 11. elokuuta 2016

F-Secure SAFE + arvonta


Moikka! Kuinka monta kertaa oot ajatellut netissä koneella, tabletilla tai kännykällä surffaillessasi, että onko selailu oikeasti turvallista? Mä voin ainakin tunnustaa, että meikäläinen on ajatellut näin moneen otteeseen ja hyvä niin. Nimittäin pääsin mukaan Indiedaysin, F-Securen ja Blogiringin kamppikseen, jossa halutaan muistuttaa kaikkia omien älylaitteittensa suojaamisesta. Ainakin mä käytän puhelinta tai tablettia useammin netin selailuun kuin itse tietokonetta ja tietokoneella teenkin yleensä vain blogipostaukset, kuvanmuokkaukset ja tietyt nettishoppailut. Ylivoimaisesti eniten käytän netinselailuun kännykkää, jossa erityistä tietoturvaa ei ole aiemmin ollutkaan. Muun muassa mobiilipankit ovat viimeisen vuoden aikana yleistyneet vauhdilla ja melkein joka toisella älylaitteen omaavalla tuntuu olevan se puhelimessaan. Niin myös mulla, ja erityisesti sen käyttö on tuntunut meikäläisen mielestä tosi turvattomalta, mutta onneksi ongelma on nyt ratkaistu, nimittäin sain kätevän ja turvallisen F-Secure SAFE:n testiin vuodeksi. No, mitäs tämä palvelu oikein sitten pitää sisällään?

DSC_0027-2


F-Secure SAFE varmistaa, että voit huoletta selata nettiä, käyttää erilaisia sovelluksia, tehdä verkko-ostoksia, katsoa videoita ja kuunnella musiikkia millä tahansa älylaitteellasi vuorokauden ympäri. F-Secure on suomalainen yhtiö, joka toimii Suomen lainsäädännön mukaan ja tämä yksi, ainoa palvelu suojaa sekä sinut että perheesi viruksilta ja muilta netin uhilta. Voit siis suojata kaikki laitteesi vain yhdellä palvelulla! Eikös olekin kätevää? F-Secure on helppokäyttöinen ja myös helppo asentaa ilman erillisiä levyjä tai monimutkaisia asennusohjeita. Sovellus näyttää myös suojauksen tilan ja tarkat tiedot siitä, miten se sinua suojaa. 

DSC_0030-2

Meidän perheessä tämä sovellus on nyt mun koneella, Manun koneella sekä totta kai molempien kännyköissä ja myös tabletissa jahka saadaan hankittua se uusi. Gubellekin tää ohjelma ilman muuta hommattaisiin, mutta kun se ei osaa sen kummemmin nettiä selailla, vaikka joskus onnistuukin ottamaan itsestään selfien meikäläisen kännykällä tai kirjoittamaan onnistuneesti blogitekstiä kävellessään näppäimistön päällä. Seuraavassa videossa ajattelinkin näyttää, kuinka helppoa F-Secure SAFE on ladata puhelimeen. Nyt saatte muuten kaikki tämän palvelun ilmaiseksi testaukseen neljäksi kuukaudeksi klikkaamalla videon yläpuolella olevaa linkkiä!

DSC_0032-2Ja niin kuin videostakin tuli ilmi, niin voit voittaa F-Secure SAFE:n vuodeksi itsellesi. Mitä mieltä sä oot? Huolettaako sua virukset ja kiristysohjelmat, ja onko sulla ollut käytössäsi tietoturvaohjelma? Arvontaan voit osallistua helposti vain jättämällä kommentin tämän postauksen loppuun ja lisäämällä siihen myös toimivan sähköpostiosoitteesi. Kilpailuaikaa on aina 18.8.2016 asti. Onnea skabaan ja selaillaan turvallisesti!

10 kommenttia on "F-Secure SAFE + arvonta"
 1. Huolettaa hieman, mutta oon jo vuosia turvannut tietokoneeni F-Securen virustentorjuntaohjelmalla, joten asialla ei ole tarvinnut pahemmin päätä vaivata :) Hyvin on toiminut! Nyt kun kännykkä on enemmällä käytöllä, senkin suojaaminen on tullut jokseenkin ajankohtaiseksi...
  mykramilla(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana :)
  mmeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Huolettaa, juu! Tää postaus oli tärkeä muistutus tärkeästä asiasta. Mukana.
  nelliina (@) yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Kännykässä mulla onkin elisan oma mutta tietokoneesta en tiedä.

  marienaloe@gmail.com

  VastaaPoista
 5. On tärkeää olla perillä oman koneen suojaamisesta, asia hieman huolettaa kyllä.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Kyllä usein tulee mietittyä ja huolestuttaa kun ei sitä virusohjelmaa ole puhelimessa jota tosiaan eniten tulee käytettyä netissä oleiluun! :/ Koneellakin vaan joku ilmainen versio mistä ei voi olla kovin varma. Tää oli todella hyvä muistutus ja fiksu postaus! Pitääkin alkaa miettimään tosissaan suojauksen ostoa lähiaikoina. T. mimpula91@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kyllä tietenkin huolettaa, varsinkin se minua pelottaa että joku tarkkailee minua webbikameran kautta. Entisessä läppärissä minulla oli teipin palanen kameran edessä. Olen ehkä vähän liian vainoharhainen. Ei ole käytössä tietoturvaohjelmaa.
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Tietokoneessa ei ole tietoturvaa. Kyllä tietenkin huolettaa, varsinkin kun kuulee aina kaikenlaisia juttuja.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Mahtava arvonta! :-) bloodwiggum@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Kyllä hieman huolettaa. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista