torstai 25. elokuuta 2016

DATE NIGHT


Moikka! Eilen koulun jälkeen päätettiin Manun kanssa lähteä kaupungin vilskeeseen viettämään pientä treffi-iltaa. Päätettiin ensin suunnata jo hyväksi todettuun Pyymäen Omaan kahvilaan nauttimaan herkkuja ja istuskelemaan iltaa. Mä valitsin mun suosikiksi muodostuneen suklaakaakon kermavaahdolla ja yhtä hyvältä se vieläkin maistui. Herkuttelun jälkeen suunnattiin vielä katsomaan tuo Suicide Squad (joka oli muuten aivan huippuhyvä). Leffan loputtua kuvailtiin vielä hetki asukuvia, käppäiltiin kaupungilla ja suunnattiin pienen iltalenkin jälkeen kaupan kautta kotiin tekemään herkkuleivät iltapalaksi. Vaikka ollaankin asuttu nyt yhdessä jo puolitoista vuotta, niin välillä on silti kiva pitää pieniä treffi-iltoja. Ne piristävät kummasti sitä normaalia arkea. :-)

DSC_8869-2-2-2

DSC_8870-2-2

DSC_8873-2-2

DSC_8879-2-2

DSC_8886-2-2-2

Oikein kivaa loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!
4 kommenttia on "DATE NIGHT"
 1. Ihania tällaiset postaukset! :) Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Löysin lehdestä ilmoituksen Pariss Modelsin mannekiinikoulusta, ja jäin miettimään onko kyseessä sama juttu johon säkin aikoinaan osallistuit? :) Jos vaan millään viitsit, kertoisitko siitä vähän lisää. Kuinka sitova tää koulutus olisi, ja olisiko mahdollista osallistua siihen ilman kiinnostusta kilpailemisesta tai näytöksissä mallina toimimisesta? Minkä ikäistä porukka yleensä on ja onko jotain erityisvaatimuksia ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä, täysin sama kilpailu kyseessä :-) Laita mulle meiliä osoitteeseen milla_gronstrand@hotmail.com niin vastailen siellä laajemmin parhaani mukaan! :-)

   Poista