perjantai 1. heinäkuuta 2016

OPISKELUSTA


Moikka! Tää päivä on ollut monille kouluun hakeneille varmasti jännityksentäyteinen päivä ja monille tää päivä tietää muutoksia niin asumisen, koulun kuin työkuvioidenkin suhteen. Niin myös meikäläiselle, nimittäin musta tulee seuraavaksi vuodeksi opiskelija! Meikäläisen opiskelupaikka varmistui eilen ja mä aloitan elokuussa täällä Tampereella kokopäiväiset personal trainerin yhdistelmäopinnot. 

Koulu kestää siis vuoden ja valmistumisen jälkeen mulla on ammattitutkinto. Niin kuin täältä blogistakin on varmaan tullut ilmi, niin oon aina ollut tosi kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista, hyvinvoinnista ja ruoasta, ja siksi tää koulutus vaikuttaakin tosi mielenkiintoiselta. Aion totta kai opiskella vielä tämänkin koulutuksen jälkeen korkeammalle, mutta sen näkee sitten, että mitä ja milloin. Oon niin onnellinen siitä, että sain tämän paikan ja siitä, että uusi sivu elämässä aukeaa nyt tän välivuoden jälkeen. Nyt odotan vain innolla opintojen alkua ja uusia kuvioita, jipii!


9

8

Kuvat: Uljana Rättel


8 kommenttia on "OPISKELUSTA"
 1. Vau, onnittelut! :) Kyllähän sitä ehtii vaikka miksi opiskella, ja toi on ainakin hyvä alku. Sitten myöhemmin jos aloittaa muut opiskelut niin voi mahdollisesti tehdä tuon koulutuksen pohjalta töitä siinä sivussa :) Haluisitko tehdä joskus sellaisen Viikon asukuvat -postauksen? Olisi hauska nähdä millaisia asuja päällesi valikoituu :) Aurinkoista kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta ja niiin piristävästä kommentista! <3 Oot aivan oikeassa, että tuo on jo hyvä alku ja pääsee ainakin eteenpäin opiskeluissa ja työssä. Ja hei, tosi hyvä postausidea! Pitääkin toteuttaa tässä kesän aikana :-) Ihanaa kesää sullekin! <3

   Poista
 2. Onneksi olkoon sullekkin! :) Itsellenikin aukesi opiskelupaikka Kajaanin ammattikorkeasta, vajaan 4 vuoden päästä olenkin matkailun ammattilainen!
  Sulla on onnellisesti koulu samassa kaupungissa kuin nyt asut. Tässä pitäisi saada kuukauden sisällä aikaan muutto melkein 700km päähän aikaiseksi, ei ole ihan helppo homma :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hurjasti onnea! :-) Huh, kyllä onkin matkaa. Toivottavasti löytyy kiva kämppä ja kotiudut uuteen kaupunkiin hyvin :-) Vitsi, miten jännittävää!

   Poista
 3. Personal trainer?? Sinä vai? Treenaatko sä edes? Vai terveellisten elintapojenko takia personal traineriksi haluat :D eikö se painotu kuitenkin kuntosaliharjoitteluun? Ja sun kokemus on enemmänki teen litkimisen puolelta :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulutuksen puolesta painottuu juurikin terveellisiin elintapoihin, anatomiaan, ruokavalioon ja liikunnanohjaukseen :-)

   Poista
 4. Oi, paljon onnea! Ihana päästä tekemään jotain mistä oikeasti nauttii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! <3 Oon aivan samaa mieltä, mahtavaa päästä oppimaan lisää näistä jutuista :-)

   Poista