lauantai 16. heinäkuuta 2016

COFFEE TIME


Moikka! Huomasin äsken, että mulla on tullut huomaamatta muutaman päivän postaustauko ja siihen on kyllä ollut ihan syynsäkin. Oon ollut jostain syystä älyttömän väsynyt töiden jälkeen ja en oo ees jaksanut avata viime päivinä konetta (töissä kun koneella menee aikaa ihan kivasti muutenkin). Nyt alkaa kuitenkin rytmiin vähän tottua ja innostuinkin äsken muokkaamaan kahvilakuvia, jotka tuli kuvailtua viime tiistaina, Mulla oli silloin vapaapäivä ja käytiin Manun kanssa fiikkaamassa Valkoisessa puussa. Nuo herkut eivät kyllä petä koskaan, tilasi sitten mitä vaan! Mulla ois teille jo muutamiakin postauksia suunnitteilla ja kuvailtuna, mutta ajattelin palata niihin paremmin taas tiistaina, kun on vapaa. Mulle saa hei myös laittaa postausehdotuksia, jos sellaisia löytyy. Olisi kiva lähteä toteuttamaan niitä tässä kesän mittaan.

DSC_8147-2

DSC_8142-2

DSC_8153-2

DSC_8157-2

DSC_8156-2
2 kommenttia on "COFFEE TIME"