maanantai 13. kesäkuuta 2016

Valkoinen hymy hetkessä & 2 x 5 minuutin kesälook


Moikka ja aurinkoista maanantaita kaikille! Ihan ensimmäisenä mulla olisikin kysymys teille. Mitä te teette, kun laittautumiseen jää aikaa vain 5 minuuttia? Kertokaa ihmeessä vinkkinne, nimittäin meikäläinen kertoo nyt omansa. Olen mukana Indiedaysin ja Colgaten kampanjassa ja tässä olisikin ideana jakaa mun viiden minuutin pikalookki. Varsinkaan kesällä en jaksa käyttää aikaa laittautumiseen, joten meikki on todella kevyt ja raikas.

DSC_7224

Ihan ensimmäisenä pesen hampaat ja harjaan hiukset joko ponnarille tai jätän vapaaksi. Mulla on ollut nyt kovassa käytössä Colgaten Max Expert White -hammastahna sekä valkaisukynä, joka on muuten superkätevä. Ensin vain hampaiden huolellinen harjaus hammastahnalla ja sen jälkeen valkaisugeelin levitys hampaisiin kynän avulla. Sinun tarvitsee vain kääntää annostelunuppia 2 kertaa ja levittää geeli ylä- ja alahampaille. Valkaisugeeli on hampailla hyvin huomaamatonta ja se katoaa itsestään hetkessä jääden vaikuttamaan. Sitä ei siis tarvitse pyyhkiä tai huudella pois. Valkaisukynä sijaitsee hammasharjan sisällä, joten se kulkee aina helposti mukana.

Kun hampaat on kuosissa, levitän kasvoille kosteuttavan BB-voiteen, hitusen poskipunaa, aurinkopuuteria ja totta kai herkullisen väristä huulipunaa viimeistelemään lookin! 

DSC_7345

Itse huomasin eron hampaiden sävyssä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta selvästi noin viikon jälkeen! Parhaan tuloksen saat noin kolmessa viikossa. Max White -hammasharjassa olevat kumiharjakset poistavat myös tahroja ja värjäytymiä tehokkaasti. Hammastahna sekä valkaisugeeli maistuvat miedosti mintulta, joten suuhun jää raikas tunne. Tykkään siitä, että tämän geelin vaikuttamista ei tarvitse odotella, joten tämä on vaivatonta ottaa osaksi arkirutiineita. Kannan tuota hammasharjaa joskus myös laukussa ja levitän geeliä hampaille esimerkiksi ennen kaupungille menoa. Näin valkoinen ja kaunis hymy säilyy koko päivän! :-)

DSC_7198

MG_02 – kopio

Joskus käytän pikameikissä huulipunaa, joskus ripsaria vähän fiiliksestä riippuen. Jos päätän laittaa ripsaria, niin sipaisen sitä vain kevyesti ylä- ja alaripsiin ja muotoilen kulmat kulmageelillä sekä levitän huulille huulivoidetta. Sitten vain BB-voide, poskipuna ja aurinkopuuteri, valmis! Valkoinen ja kirkas hymy on ollut mulle aina tärkeä asia, sillä nauran ja hymyilen jatkuvasti. Tämän takia hymy on keskiössä myös näissä pikalookeissa!

DSC_7347

Jakakaa ihmeessä oma pikalookkinne ja kertokaa mitä tykkäsitte meikäläisen vinkeistä!

2 kommenttia on "Valkoinen hymy hetkessä & 2 x 5 minuutin kesälook"
  1. Omaan pikalookkiin kuuluu ripsari yläripsiin, kulmat ja BB-voide. Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Kiva kun jaoit myös sun pikalookin! Tuo yhdistelmä toimii aina :-)

      Poista