tiistai 28. kesäkuuta 2016

Uusia sisustusjuttuja


Moikka! Toivottavasti teillä kaikilla oli hyvä ja rentouttava juhannus. Meikäläinen ainakin unohti kameran kokonaan juhannukseksi, joten kuvamatskua löytyy ainoastaan kännykästä. Vielä olisi pari päivää lomaa ja sitten olisikin taas vuorossa viikko töitä ennen uuden messutyön alkamista. Tän parin päivän aikana olisi suunnitelmissa vielä ainakin käydä Manun kanssa pyörähtämässä ostoksilla ja salilla ryhmäliikunnassa, nauttia aurinkoisesta säästä, harjoitella uuden kuvanmuokkausohjelman käyttöä, herkutella hyvällä ruoalla ja käydä haastattelussa koululla. Nyt ajattelinn kuitenkin tulla jakamaan teille kuvat muutamasta uudesta sisustusjutusta, jotka ovat löytäneet paikkansa meidän kotoa.


DSC_6992

Saatiin Manun kummeilta kihlalahjaksi neljä näitä Marimekon Siirtolapuuhtarha mukeja ja lautasia. Oon aivan ihastunut näihin molempiin ja nuo lautaset on tosi käytännöllisen mallisia! Mukit koristaa kivasti meidän mukihyllyä silloin, kun ne eivät oo käytössä. :-)

DSC_6989-2

Saatiin tää siisti kori täytteineen myös kihalalahjaksi ja sille löytyi paikka keittiöstä yrttipuutarhan vierestä. Suklaafondue ja vaahtokarkit on jo syöty ja nyt säilytän siellä erilaisia maustepurkkeja ja öljypulloja.

DSC_7605-2

En oo ikinä oikein tykännyt Lexingtonin värikkäistä tekstiileistä, mutta Ruotsissa törmäsin eräässä sisustusliikkeessä tähän beigevalkoiseen sarjaan. Tää keittiöliina oli niin nätti, että se oli pakko kotiuttaa! Hintaa tällä oli about 17 euroa.

DSC_7657-2

Tilasin Jonnalta uuden koristetyynynpäällisen toisen kaveriksi. Jonna osaa piirtää varsinkin eläinaiheisia kuvia tosi hyvin, joten kysyin jos hän voisi piirtää Gubesta kuvan omalla tyylillään ja violetin sävyillä. Tästä tuli kyllä vielä hienompi mitä osasin odottaa ja tää sopii tosi hyvin niin meidän makkariin kuin olohuoneeseenkin! Täältä pääsette katsomaan muita Jonnan designeja.

DSC_7573-2

Ostin Ruotsista olkkarin sohvapöydälle tämän harmaavalkoisen kaitaliinan. Tässä oli samanlainen kuviointi kuin meidän olkkarin matossa, joten tää sopii tuohon kuin nenä päähän Hintaa tällä oli 60 kruunua.

DSC_7650-2

Ja vielä viimeisenä sisustusuutuutena tämä katosta roikkuva härpäke. Tykästyin tähän superisti, joten kiikutin sen suoraan kassalle. Laitoin tämän keittiön pöydän yläpuolelle vanhan lampun tilalle ja ajattelin hankkia tuohon vielä kolmannen tuikun, niin se antaa vähän tunnelmavaloakin pimeällä. Keittiössä on jo valoja kerrakseen, joten tää vähän erikoisempi "lamppu" sopii tuohon tosi kivasti. Hintaa tällä oli noin 25€.

Mitäs pidätte?
1 kommentti on "Uusia sisustusjuttuja"
  1. Kissa ja kissa tyyny.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista