keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

The Incredible Face Mask


Kivaa keskiviikkoa kaikille! Tänään aattelin kertoa teille vähän eräästä kasvonaamiosta, jota oon lähiaikoina käyttänyt. Eli sain pari viikkoa sitten MayBeautylta paketin, joka sisälsi muutamia kasvonaamioita. Oonkin nyt testaillut naamiota parisen kertaa ja nyt saattekin kuulla meikäläisen kokemukset tuotteesta. Kyseessä on siis The Incredible Face Mask -mutanaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokoset sekä poistaa mustapäät, rasvan, kuolleen ihosolukon ja ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. 


DSC_7348

DSC_7683-2

Mulla on ollut aina suhteellisen hyvä iho. Normaali, mutta pintakuiva. Tietysti niitä epäpuhtauksiakin tulee silloin tällöin mm. stressin tai oudon ruoan syömisen jälkeen, joten halusin testata tätä. Itse tykkään käyttää naamioita tehohoidon lisäksi myös ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia. Miten tämä naamio sitten toimii? Levitä naamio kasvoille tasaisesti. Suosittelen kuitenkin välttämään ohuita ihoalueita, kuten herkkää silmänympärysihoa ja huulten yläpuolista ihoa. Anna naamion vaikuttaa kasvoilla noin 30-45 minuuttia ja tämän jälkeen kuori naamio pois. Voit huuhtaista kasvot lopuksi vielä lämpimällä vedellä ja lisätä lemppari kosteusvoidettasi.

DSC_7352

Paketti sisältää myös oppaan ja siveltimen, jolla voit levittää naamion. 

DSC_7745-2

Iho luonnollisestikin punoittaa hieman naamion poistamisen jälkeen, mutta muutaman minuutin päästä ainakin mun iho oli selvästi pehmeämpi ja sileämpi ja tuntui puhtaalta. Parin käyttökerran jälkeen en ole vielä suurempia muutoksia entiseen huomannut, mutta sitten ajan kanssa! Sarjaan kuuluu myös valkoinen Pore Mask -kasvonaamio ja Face Gel -kasvogeeli. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja eikä niitä ole testattu eläimillä, joka on ehdottomasti tosi iso plussa. 

Nyt te lukijat pääsettekin kokeilemaan kasvonaamioita edulliseen hintaan, nimittäin koodilla millamask saatte 30% alennuksen tilauksestanne. Tilaamaan pääsette tästä (click).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti