perjantai 24. kesäkuuta 2016

Latest phone snaps


Oikein hyvää ja rentouttavaa juhannusta kaikille! Mun juhannus menee rennoissa merkeissä kotikotona ja Manun kotona grillaillen, leipoen juhannusherkkuja ja nautiskellen hyvästä säästä ja viinistä. Juhannustunnelmista lisää myöhemmin, mutta nyt ajattelin jakaa teille vähän viime päivien tekemisiä puhelinkuvien muodossa. Sen jälkeen lähdetäänkin Manun kanssa pyörällä jätskille ja kone menee lepotilaan pariksi päiväksi!

IMG_4756-tile

1. Käytiin Williamin kanssa varkain pehmiksillä, kun muut oli töissä... 2. ...ja samalla kerralla päätettiin hakea kamppeet kotoa ja käydä vähän ongella. 3. Kesällä ehdottomasti parasta ruokaa on erilaiset ja värikkäät salaatit 4. Auringosta nautiskelua Ruotsissa. Säät suosi meitä kyllä lähes koko viikon.

IMG_4581-tile

5. Kuvasaldoa meidän kihlabileistä. 6. Oon aivan ihastunut Nicolas Vahén tuotteisiin. Varsinkin nuo hillot ja oliiviöljyt ovat parhautta! 7. Selfie uuden paidan kanssa. 8. Käytiin siskojen kanssa Ruotsissa eräässä ravintolassa nimeltä Pinchos, jossa oli muuten aivan upea sisustus. Siellä tilattiin annokset puhelinsovelluksen kautta ja kun annos oli valmis, niin siitä tuli ilmoitus kännykkään. Annokset olivat muutenkin ihanan pieniä, joten pystyi tilaamaan vähän kaikenlaista. Tällainen myös Suomeen, kiitos!

IMG_4369-tile

9. Uudet popot ekaa kertaa jalassa. Näistä lisää myöhemmin! 10. Laivan aamupalalta, nam. 11. Tilattiin Pinchosilla myös muutama jälkkäri ja meikäläinen päätyi paahtovanukkaaseen ja Bubblegum-drinkkiin. Tuo maistui ihan karkilta! 12. Hankin uuden kuvanmuokkausohjelman ja sen käytössä on vielä vähän harjoittelemista. Pitäisi vielä asentaa siihen filtteripaketti, niin kuvanmuokkaus nopeutuisi huomattavasti.


Meikäläisen juhannustunnelmia voi seurata myös Instagramissa (@millamours) ja Snapchatissa nimimerkillä millakaroliinag.


2 kommenttia on "Latest phone snaps"
 1. Kivoja kuvia, hyvää juhannusta.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää juhannusta sullekin! :-) Tsekkaan arvonnan!

   Poista