lauantai 4. kesäkuuta 2016

Juhlapäivän asu: turkoosia ja kultaa


Moikka! Tänään herkuteltiin useaampaankin otteeseen ja juhlittiin koko päivä uusia ylioppilaita. Juhla-asuna mulla toimi turkoosi maksimekko, samaa sävyä olevat korkkarit sekä kultainen laukku ja Eeva-Stiinalta lainattu rannekoru. Aluksi oli suunnitelmissa mennä juhliin rennolla kiharakampauksella, mutta päätin sittenkin kokeilla jotain muuta, koska tukka ei meinannut millään taipua tahtooni. Väänsin sitten Manun avustuksella itselleni vähän erikoisemman ponnarikampauksen ja täytyy sanoa, että tykästyin tuohon aika lailla! Tuo oli sen verran helppo, että täytyy kokeilla toistekin. Ajatella muuten, että siitäkin on jo vuosi kun meikäläinen sai ylioppilastodistuksen käteensä. Niin on vain tämä välivuosi hujahtanut silmänräpäyksessä ja maanantaina olisikin jo pääsykokeiden aika.

DSC_7069

DSC_7078

DSC_7140

DSC_7097

DSC_7092

DSC_7154

Dress - Zara
Belt - Zara
Shoes - Dinsko
Purse - Glitter

Mitä pidätte asusta?

6 kommenttia on "Juhlapäivän asu: turkoosia ja kultaa"
 1. Hyvältä näyttää. :) Kampaus on tosi hieno.

  VastaaPoista
 2. Muuten tosi nätti asu, mutta noi rintsikan olkaimet ei näytä hyvältä tuol takana. Se rikkoo asun tyylikkyyttä ja näyttää vähän "teinimäiseltä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Nuo häiritsi meikäläistänkin...Pitikin ottaa olkaimettomat mukaan Tampereelta Kurikkaan mutta arvaa vaan muistinko :-D No, jos jotain hyvää tästä on sanoa niin ainakin oli suht samanväriset nuo olkaimet ettei mitkään pinkit! :-D

   Poista
 3. Aivan ihana mekko! Kuinka paljon sillä oli hintaa?
  By the way, minulla on ollut aikeinani kysyä jo kauan aikaa, että onko Manulla snapchat'ia?😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Tuolla tais olla hintaa jotain 40€! Haha, joo on sillä Snapchat ja nimimerkki on manuseta. 😂

   Poista