torstai 9. kesäkuuta 2016

Irresistible Me


Moikka! Tällä kertaa aiheena oliskin hiukset ja niiden muotoilu. Arkena en lähes koskaan käytä minkäänlaisia rautoja hiusten muotoiluun, nimittäin yritän välttää hiusten kulumista ja vahingoittumista mahdollisimman tehokkaasti. Joskus hiuksia tulee kuitenkin muotoiltua ja löysinkin tähän tarkoitukseen aivan täydellisen raudan, joka on myös hellävarainen, nopea ja monikäyttöinen. 

DSC_7333

Sain Irresistible Me -nimiseltä verkkokaupalta sähköpostia hetki sitten ja muutaman päivän päästä yhteydenotosta postiluukkuuni kolahti ilmoitus saapuneesta suoristusraudasta. Kyseessä on siis Diamond Hair Styler, joka omaa monia hyviä ominaisuuksia. Raudassa on mm. 360 astetta kääntyvä johto, digitaalinen näyttö, pyöreä muotoilu ja automaattinen virrankatkaisin. Raudassa on myös Diamond Hi-Tech -teknologia, joka suojaa hiusta säilyttäen hiusten luontaiset rasvat, värin ja kosteuden. Näin hiuksista tulee pehmeät, kauniit ja sileät. Voit itse säätää lämpötilan sopivaksi painamalla napeista, jotka ovat suoristusraudan sisäpuolella. Tää suoristusrauta muuten lämpenee supernopeasti, vain viidessätoista sekunnissa.

DSC_7013-tile

Before & After

Mulle on tärkeää, että suoristusraudalla saa tehtyä vaivattomasti myös kiharat ja tällä se onnistui todella hyvin ja pehmeästi. Rauta ei jämähtänyt kertaakaan paikoilleen kiharruksen aikana. 

DSC_6838-tile

Before & After

Mun edellinen rauta jätti hiuksiin myös todella helposti rumia "viivoja" suoristuksen yhteydessä. Tässä ei ollut sitäkään ongelmaa, koska tuo rautaosa on sivuilta pyöristetty! 

DSC_7328

Suosittelen ehdottomasti tätä rautaa, mikäli uusi suoristusrauta on tarpeen! 
Rautaa pääset tsekkailemaan tästä linkistä: hair straighteners.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti