perjantai 17. kesäkuuta 2016

DENIM


Moikka! Nyt ollaan kotiuduttu Ruotsista ja aion kyllä ottaa tämän viikonlopun ihan rauhassa. Viime viikko oli nimittäin täynnä menoa ja meininkiä, joten nyt oon aika naatti. Päätin nyt tulla julkaisemaan parin päivän takaiset asukuvat uudesta farkkupaidasta. Oon aina ajatellut, etteivät tän tyyliset paidat sovi mulle, joten oon vältellyt niiden ostamista. Törmäsin kuitenkin Ruotsin BikBokissa tähän puuvillaiseen farkkupaitaan ja ihastuin materiaaliin niin paljon, että ostin sen summissa edes sovittamatta. Päätöstä helpotti vielä se, että tää oli puoleen hintaan ja tarvitsin pitkähihaista paitaa just sinä kylmänä päivänä (mä kun olin pakannut suurimmaksi osaksi kesävaatteita mukaan). Kokeilinkin paitaa sitten shoppailureissun jälkeen päälle ja nyt tää on ollut mulla päällä melkein joka päivä. Mun mielestä tän kanssa sopi kivasti siniset farkut, vaaleat lenkkarit ja hauska lettikampaus. Lookista tulikin pikkasen country-tyylinen, hehe!


DSC_7362

DSC_7403

DSC_7393

Blouse - BikBok
Jeans - MicMac
Sneakers - Nike

DSC_7382


DSC_7437

Mitä pidätte asusta?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti