torstai 12. toukokuuta 2016

Uudistunut makkari


Moikka! Mulle saapui just postista tilaamani paketti, jossa on muutama uusi sisustusjuttu, ja sitä innolla availlessani tulikin mieleen kuvailla tänne meidän paria tyynyä vaille valmis makkari. Edellisessä kämpässä meidän makuuhuoneesta löytyi tosi rauhallisia värejä kuten harmaata, valkoista ja sinistä. Tänne uuteen asuntoon kun muutettiin, niin pohdinnan alle tulikin sitten tuo makuuhuoneen todella räväkkä seinä, joka oli ensi töiksi suunnitelmissa vaihtaa neutraalimpaan. Vaikka tykkään käyttää sisustuksessa myös kirkkaita värejä tuomaan eloa, niin tuo oli meikäläiselle silti vähän överi. Loppujen lopuksi tuo alkuperäinen tapetti kuitenkin jäi paikoilleen ja makkarin sisustus muuttui enemmän violetin sävyiseksi. Mä en kyllä vieläkään oikein tiedä, että onko mulla tota seinää kohtaan viha- vai rakkaussuhde mutta makkarin uusi sisustustyyli on ainakin niin paljon meikäläisen mieleen, että jos tapetti joskus vaihdettaisiinkin, niin violetin sävyisenä se silti pysyisi! Tosin paljon hillitympänä.


DSC_6632

DSC_6592

Uusin hankinta makkariin on tuo koristeellinen peili ja söpö miniorkidea. Toivottavasti tuo vaan pysyisi hengissä...

DSC_6656

Koristeellinen kuviointi jatkuu myös päiväpeitossa ja verhoissa. Mun mielestä nuo verhot on kuin samaa sarjaa tuon pöytälampun kanssa, mikä oli tosi hauska sattuma! Törmäsin verhoihin Jotexin sivuilla ja oli pakko laittaa heti tilaukseen. 

DSC_6644

Meillä on tällä hetkellä makkarissa vain yksi laatikollinen yöpöytä ja meidän itse asiassa piti hankkia toinen samanlainen, kun tänne uuteen kämppään muutettiin. Se suunnitelma kuitenkin jäi, nimittäin ihastuin tähän vaarin ja mummin vanhaan koristeelliseen pikkupöytään. Aluksi ajattelin maalata sen valkoiseksi, mutta Manu sai ylipuhuttua mut ja onneksi niin, koska pöytä tuo tuollaisenaan huoneeseen vähän kivaa, itämaista fiilistä yhdistettynä tuohon tapettiin.

DSC_6615

Sama fiilis jatkuu makkarin lampuissa, joissa on molemmissa kuparinen sisusta. Manu nikkaroi meille myös tuollaisen sängynpäädyn tuomaan huoneeseen pikkasen rustiikkista fiilistä

DSC_6594

Mitäs mieltä te ootte tästä sisustuksesta?
2 kommenttia on "Uudistunut makkari"
  1. Ihana ja persoonallinen huone! Tosi kivaa vaihtelua siitä perus "kaikkivalkoista" sisustuksesta :) Tässä just huomaa, että voi olla yksinkertainen ja tyylikäs, vaikka yhdistelisi eri värejä ja tyylejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että oot tuota mieltä! :-) Oon kyllä samoilla linjoilla sun kanssa :-)

      Poista