torstai 26. toukokuuta 2016

Torstain puhelinräpsyt ja shoppailuvinkki


Moikka! Tulin just äsken töistä ja pian pitäisi alkaa leipomaan viikonlopuksi tuplasuklaa brownieita meidän kihlajaisjuhlia varten. Suunnitelmissa olisi tänään kyllä myös vähän asioiden järkkäilyä ennen kesäkuun pääsykokeita ja niiden jälkeistä Ruotsin matkaa varten. Oon kyllä taas tosi innoissani, kun pääsen näkemään siskoja ja läheisiä pitkästä aikaa ja tulee pieni kesäloma mullekin! Juhlista, herkuista ja matkasta lisää sitten myöhemmin, mutta nyt ajattelin tulla jakamaan teille muutamat viimeaikaiset puhelinräpsyt. Pidemmittä puheitta siis niihin.

IMG_4263-tile

1. Kokeilin pari päivää sitten Jungle Juice Barissa Eevi Teittisen ja Uniikin kehittämää Little Lifter-hyväntekijäsmoothieta. Suosittelen kyllä ehdottomasti teitäkin testaamaan tuota, nimittäin tuo oli tosi hyvää! 2. Oon aivan fiiliksissä, kun puut ovat alkaneet kukkia  Tää kuva tuli napattua töistä kotiin kävellessä. 3. Käytiin Manun kanssa vähän pihakukka ostoksilla ja kukkakaupasta tarttui mukaan mm. muutama pelargonia etupihalle ja pensastomaatti parvekkeelle. 4. Saatiin vihdoin varattua ulkomaanmatka syyskuulle, jipii! Uudet sandaalit lähtivät jo tilaukseen, hups. 

*Shoppailusta tulikin mieleen, että meikäläisen yhteistyökumppani Ostohyvitys on vaihtanut nimensä Bonuswayksi. Mukana on jo satoja kauppoja mm. Nelly, Zalando, Ellos ja Hotels.com. Kun käytät Bonuswayta, saat jokaisesta ostoksestasi tietyn prosenttimäärän hyvitystä riippuen nettikaupasta. Palvelu on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen, ja ainakin mä käytän sitä joka kerta tehdessäni ostoksia netissä! Varaan mm. aina hotellit tuon kautta, jolloin hinta jää huimasti edullisemmaksi. Nyt jokainen teistä lukijoista saakin 10 euron aloitusbonuksen ensimmäisen ostonne yhteydessä. Liittyä voitte helposti täältä!

IMG_4022-tile

5. Muutaman viikon takaisesta Nespresson koulutuksesta Helsingissä. Viimeisenä iltana nautiskeltiin hyvästä ruoasta ja seurasta. 6. Kesällä en jaksa hirveästi meikata päivisin, joten meikkinä toimii vain kevyt BB-voide, huulikiilto, aurinkopuuteri sekä poskipuna. 7. Välipalaa koulutuksen lomassa, nam! Tuollainen hedelmälautanen kelpais kyllä nytkin... 8. Ja kahvikone ekaa kertaa testissä. En kyllä voisi enää olla ilman tuota :-D Tuo on superkätevä, helppo ja nopea, joten kahvit valmistuu tuossa tuokiossa isommallekin porukalle!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti