lauantai 9. huhtikuuta 2016

Viimeaikaiset puhelinräpsyt


Moikka! Meikäläinen täytti tänään virallisesti 20 vuotta ja sitä onkin juhlittu niin eilen kuin tänäänkin. Synttäreistä sun muusta ehkä lisää myöhemmin mutta nyt kerkesin vihdoin ja viimein tulla päivittelemään hetkiseksi viimeaikaisia kuulumisia ja tekemisiä puhelinkuvien muodossa. Meikäläinen löytyy siis Instagramista nimellä @millamours ja Snapchatista nimimerkillä millakaroliinag.

IMG_3476-tile

1. Matkalla Kurikkaan. Manu joskus naureskelee mun autokuvailuille...2. Tää kuva on muutaman viikon takaiselta Himoksen reissulta. Oli niin ihana maisema, että oli pakko napata kuva! 
3. Lounaalla Zeytuunissa. 4. Oon nykyään työpaikan somevastaava ja yksi päivä tuli päiviteltyä FB-sivuille kuvia värikkäistä smoothieista.


IMG_3493-tile

5. Jassun kanssa Helsingissä caramel frapeilla. Mulle tollanen nyt, kiitos! 6. Töihin lähdössä. 
7. Kuvailtiin viikko sitten Torni-hotellilla hääaiheisia kuvia. Tässä meikäläisen päivän kampaus, jonka loihti ihana Elina K. 8. Gubbe päikkäreillä

IMG_3855-tile

9. Käytiin eilen porukalla syömässä ja koklailin vähän uutta meikkilookia. Mitäs tykkäätte? 10. Oreot on niiin hyviä, nam! 11. Hääpukuja sovittamassa ennen kuvauksia. Tuo kuvassa oleva puku oli mun ehdoton lemppari 12. Kuvauspäivän herkulliset tarjoilut.


2 kommenttia on "Viimeaikaiset puhelinräpsyt"
  1. Oi että, näin maanantai aamuna työpöydän takaa tuli hirveät himot tuollaiseen frappeen..! Eikä frappemestaa lähi maillakaan :D Kamalaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Itsekin alkaa tekemään hirveästi mieli tuota joka kerta, kun näen kuvan :-D

      Poista