sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

NEW HAIR


Hyvää sunnuntaita kaikille! Pian meikäläinen alkaa pakkailemaan Helsingin reissua varten, mutta sitä ennen ajattelin tulla päivittelemään vielä tännekin kuvat meikäläisen uudesta hiustyylistä. Kävin hetki sitten täällä Tampereella Verkatehtaankadulla uudessa hyvän ilman kampaamossa nimeltä Fc javeco, joka tarjoaa myös paljon erilaisia kosmetologipalveluita. Tunnelma kampaamossa oli aivan toinen kuin missään kampaamossa aikaisemmin: ilmapiiri oli todella rento, työntekijät superystävällisiä ja kaikki tuotteet allergiaystävällisiä.

Yleensä värjäyksen yhteydessä mulle tulee tuotteista kutinaa iholle ja ilmassa on todella voimakas ja pistävä tuoksu. Yksi positiivisimmista ylläreistä oli juurikin se, että mikään tuotteista ei tuoksunut voimakkaalle eikä pahalle. Suurin osa värjäystuotteista oli hajusteettomia, mikä on suuri plussa! Mun toiveita myös oikeasti kuunneltiin ja koko hiusoperaation ajan kysyttiin, että mikä pituus ja väri tuntuu hyvältä. Mulla on nimittäin huonoja kokemuksia joistakin kampaamoista, sillä kun itse on toivonut, että hiuksista leikataan vain pari senttiä, niin niistä on todellisuudessa lähtenyt viisi. Onko jollekin teistä käynyt samalla tavalla? Tämän kampaamon kohdalla voin kyllä käsi sydämellä todeta, että oon superiloinen saadessani yhteistyökumppanikseni näin huipun kampaamon, jolla on samat arvot kuin mulla itsellä, eli halutaan luoda kauneutta hellävaraisella ja terveellisellä tavalla!

Mun hiukset värjäsi ja leikkasi ihana Ida Päätettiin pysyä hiusvärissä samoilla linjoilla kuin ennenkin eli käytettiin luonnollisia sävyjä. Hiuksia tummennettiin hieman, mutta joukkoon laitettiin myös muutamia hyvin ohkaisia vaaleita raitoja. Mä toivoin pitkää polkkaa ja sellainen myös toteutettiin, eli latvoista lähti vielä kymmenisen senttiä pois! Mulle tehtiin myös ensimmäistä kertaa värjäyksen yhteydessä Olaplex-hoito, joka vahvistaa, korjaa ja suojaa hiusta. Ja tässä näkyykin lopputulos:

DSC_6250 – kopio

DSC_6313

DSC_6253

DSC_6262

DSC_6237


Mä tykkään tästä uudesta lookista aivan hurjasti! Mitä mieltä te ootte? 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti