sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Keittiöpuutarha


Heips! Oon kauan haaveillut hankkivani jonkinlaisen yrttipuutarhan sisälle, jossa voisi kasvattaa ja ylläpitää yrttejä läpi vuoden. Nuo paremmat ja oikeasti toimivat keittiöpuutarhat on tosin melko hintavia, joten en oo sitä aiemmin malttanut ostaa, muuta kuin nyt. Perjantaina Iittalan liikkeessä oli nimittäin -30 prosentin alennusmyynnit kaikista tuotteista ja ajattelin, että nyt repäisen, kun kerran tilaisuus on! Mukaan lähti Fiskarsin KitchenGarden mallissa Basic ja nyt tuo koristaakin kivasti meidän keittiötä. Tätä mallia on kaksi erilaista, eli tämän lisäksi on Premium, jossa on asennettuna kolme erilaista valoa ja muita toimintoja, kuten valonhimmennin. Me kuitenkin ajateltiin, että tämä Basic-malli on meille paras ja yksinkertaisin. Oli näissä myös hinnalla eroa melkoisesti, nimittäin jopa alennuksien jälkeen Premium olisi jäänyt maksamaan 164€ ja tämä Basic jäi maksamaan "vain" vähän yli satasen.

DSC_6022

Basic mallissa on asennettuna yrttien kasvua edistävä valkoinen LED-valo, jonka voi sammuttaa yöksi. Mukana on myös kaksi yrttiruukkua sekä kapillaarimattoa, jotka pitävät yritit sopivan kosteina. Tässä on myös kätevä suojakupu, joka suojaa yrttejä kylmältä ja Gubelta. Näin esimerkiksi tuo meidän kissinpoika ei pääse tuhoamaan yrttejä alta aikayksikön. 

DSC_5982

"Hello, it's me."

DSC_5988

Kuvaussessiot muuttuu aina Guben leikkihetkiksi, nimittäin se on sen verran utelias uusille ostoksille. Nyt kiinnosti näköjään tuo paketissa roikkuva lappu. 

DSC_6000

Tänne yrttipuutarhaan mahtuu yhteensä 6 yrttiruukkua, mutta me ostettiin aluksi vasta tilliä ja basilikaa sinne kasvamaan. Kun tuon käyttöä on hetkisen opetellut, niin voi ostaa muutaman ruukun lisää. 

DSC_5996

Mä tykkään tästä kyllä älyttömän paljon! Nyt voidaan kasvattaa yrttejä talvellakin ja ne on aina tuoreita. Tää antaa myös kivan tuoksun keittiöön ja totta kai tuo myös näyttää kivalta. Oon aivan innoissani tästä. Tää oli paras ostos aikoihin!

PS. Mulle on tullut muutamia kyselyitä siitä, että ollaanko menty Manun kanssa kihloihin ja voin nyt paljastaa, että ollaan :-) Tää hankinta oli siis myös vähän niin kuin kihlajaislahja itseltä itselle, hehe!
2 kommenttia on "Keittiöpuutarha"
  1. Ihana idea tuollainen yrttipurkki! Ja paljon onnea teille :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin! Oon niin kauan halunnut tuollaista ja vihdoin sen sain :-) Kiitos paljon <3

      Poista