keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Elinikäinen suoja iPhoneesi


Moikka kaikki! En tiedä oonko ainut, jolla on monia kokemuksia huonoista puhelimeen tarkoitetuista suojakalvoista. Mulla kokeilemissani suojakalvoissa on ollut suurimpana ongelmana se, että ne lähtevät todella helposti irti näytöstä, keräävät likaa alleen ja ilmakuplia ilmaantuu näytölle suojakalvon asettamisen yhteydessä vaikka millä mitalla. Sainkin testiin uuden ScreenSavior-suojakalvon, jossa näitä ongelmia ei pitäisi olla. Kyseinen suojakalvo on nimittäin todella helppo asentaa, kalvo on erittäin ohut ja siinä on tehokas heijastuksen esto sekä likaa hylkivä pinta. Ja mikä tärkeintä: kalvossa on naarmuuntumaton pinta, joka suojaa puhelinta myös iskuilta.

DSC_5960

Tää on ollut mulla nyt käytössä parisen viikkoa ja huomaan heti eron edellisiin kalvoihin. Ei ilmakuplia, ei likaa, ei naarmuja eikä irronneita reunoja. Yksi tämän parhaista ominaisuuksista on meikäläisen mielestä se, että tuote on kokonaan suomalainen. Mikäli tuote jostain syystä rikkoutuu normaalikäytössä, sillä on  rajoitettu elinikäinen takuu, eli tuote korvataan kyselemättä uuteen kerran!

DSC_5964

ScreenSaviorin sivuille pääsette tästä linkistä. Kertokaa ihmeessä omat kokemuksenne teidän testaamistanne puhelimen suojakalvoista!

PS. ScreenSaviorin Facebook sivuilla on nyt menossa kilpailu ensi viikon perjantaihin asti. Kannattaa käydä tsekkaamassa. 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti