maanantai 1. helmikuuta 2016

TAMMIKUUN SUOSIKIT


Moikka! Kotiuduttiin eilen takaisin Tampereelle kotikotoa Kurikasta ja nyt onkin maanantain työpäivä jo pulkassa. Mun piti mennä lauantaina äidin kanssa tsekkaamaan leffateatteriin tuo The Revenant, mutta meidän harmiksi viikonlopun näytökset peruttiin kokonaan teknisen vian vuoksi. Ehkä mennään siis Manun kanssa katsomaan se tällä viikolla, jos joku päivä kerkiäisi. Suunnitelmissa olisi myös käydä torstaina Ikeassa hakemassa pari sisustusjuttua olkkariin ja keittiöön. Niistä siis lisää myöhemmin, mutta nyt kun uusi granolakokeilu on uunissa, niin ajattelin tulla kirjottelemaan teille postauksen tammikuun suosikeista!

DSC_3984

Guccin Gorgeous Gardenia tuoksu. Mulla on ollut pitkään arkisin käytössä kevyemmät Victoria's Secretin tuoksut, mutta nyt oon taas innostunut suihkuttelemaan pidempäänkin kestäviä tuoksuja. Tämä Guccin parfyymi on ollut ahkerassa käytössä tammikuussa ja onkin tällä hetkellä mun lempparituoksu.

L'Occitanen Shea Butter käsivoide pääsee tälläkin kerralla suosikkien joukkoon. Tosin isommassa putelissa. Tämä on yksinkertaisesti paras ja ihanimmalta tuoksuvin käsivoide, jonka oon koskaan omistanut.


Kérastasen suihkutettava Elixir Ultime hiusöljy. Tämä suihkepullo on tosi kätevä ja kiireisten aamujen pelastaja. Suuttimesta ei tule pumpattavien hiusöljyjen tapaan koskaan liikaa tuotetta ja tuote levittyy hiuksiin tasaisesti. Tässä on myös superhyvä tuoksu!


DSC_3804

Tulppaanit - Oon yhtäkkiä aivan ihastunut tulppaaneihin, varsinkin tummanvioletteihin! Näitä voi siis löytää meidän lemppari lasimaljakosta harva se päivä.

DSC_3980

Comfortin lumme & lime -huuhteluaine. Tää uusi tuoksu lähti edellisen huuhteluaineen loputtua testiin ja oon aivan ihastunut tähän. Vaatteisiin jää tosi raikas ja puhdas tuoksu, muttei kuitenkaan liian voimakaana.

DSC_4080

Liptonin musta mansikkatee - Meidän pussiteet alkoi käydä vähiin, joten kaupasta lähti mukaan tämä ihan perus mansikkatee, ja voi vitsi me yllätyttiin! Tämä on niiin hyvää!

DSC_3647

Ananas ja Innocentin mehut - Mun lempihedelmä on aina ollut banaani, mutta viime kuussa ananas pääsi heittämällä meidän lempiherkuksi. Sitä tulikin ostettua melkein joka viikko! Myös nuo Innocentin tuoremehut olivat meillä suurkulutuksessa, eikä ihme. Nuo pullot on niin söpöjä, mehu 100% tuoremehua ja makuyhdistelmät simppelit, mutta niin onnistuneet!

Löytyykö teiltä kenties samoja suosikkeja?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti