sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Natural Valentine's Day Makeup


Moikka! Tänään on ollut melko menontäyteinen päivä, nimittäin aamulla suuntasin Seinäjoelle turkisnäytökseen malliksi ja siellä vierähti tunti jos toinenkin. Näytöksen jälkeen mentiin vielä äidin kanssa Casa Grandeen syömään superhyvät vuohenjuustopizzat ja pyörähdettiin parissa kaupassakin lähtiessä. Tultiin just äsken Manun ja Eeron kanssa leffasta katsomasta tuo uusi Deadpool ja se oli kyllä aivan älyttömän hauska. Suosittelen tsekkaamaan! Testasin muuten eilen uutta meikkiä, joten ajattelin nyt laittaa näin ystävänpäivän kunniaksi tän meikkilookin jakoon, kun kerrankin sain aikaiseksi kuvata tän kokeilun. Ja niin, meikistä puheen ollen...Mulla alkaa tuo EE-voide vedellä viimeisiään ja suunnitelmissa olisi seuraavaksi ostaa jokin hyvä Macin meikkivoide. Jos teillä on siis jotain vinkkiä sillä saralla, niin olisi tosi kiva kuulla kokemuksia ja suosituksia!

DSC_4355

Laitoin luomiin meikäläisen omistamasta YSL:n paletista valkoista, kimaltavaa sävyä koko yläluomelle ja tummanruskeaa sävyä silmän ulkonurkkaan. Alaluomelle ripsien tyveen ja yläluomen keskiosaan testasin vielä oranssihtavan vaaleanpunaista sävyä samaisesta paletista. Huuliin käytin Max Factorin Colour Elixir -huulipunaa sävyssä Pink Brandy. Tykästyin kyllä tuohon ruskean ja vaaleanpunertavan yhdistelmään, nimittäin tuo meikki on meitsin mielestä just sopivan luonnollinen, mutta siitä löytyy silti jotain erilaista.

DSC_4331

DSC_4304


Mitäs mieltä ootte? Haluaisitteko kenties jatkossa nähdä lisää meikkilookkeja?

PS. Ensi kuun 12. päivä lauanaina eli 12.3. järjestetään taas Suomen Mannekiini 2016 ja Suomen Mainosmalli 2016 -kisat. Jos sulta löytyy kiinnostusta tulla kisaamaan, niin laita ihmeessä meikäläiselle viestiä (milla_gronstrand@hotmail.com), niin laitan ilmoituksen eteenpäin ja kerron kilpailusta lisää. Itse oon kilpailussa tuomarina ja myös yleisöön voi totta kai tulla seuraamaan kisoja!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti