sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sunnuntaisapetus vs. päivän positiiviset


Moi kaikki! Meikäläinen makaa tällä hetkellä sängyn pohjalla kuumeessa, joka alkoi tänään aamupäivällä. Täytyy kyllä sanoa, että voi perskutarallaa, kun mua sapettaa! Just kerkesin parantua varmaan kuukauden kestävästä flunssasta ja nyt tämä viheliäinen olo sen kun jatkuu.

Ja arvatkaa mikä muu mua sapettaa? Se, etten voi jatkaa ainakaan viikkoon just alkaneita salitreenejä tai kokeilla ekaa kertaa astangajoogaa, lumettomuus, kurkkukipu ja se, ettei kaapista löydy tähän hätään inkivääriä. Olishan niitä vitamiinilisiäkin tietysti voinut napsia jo etukäteen näin pimeään vuodenaikaan, mutta totta kai sen tajuaa vasta, kun pöpö on jo valloillaan. Jottei tämä postaus nyt kuitenkaan menisi aivan liialliseksi valivaliksi, niin ajattelin jakaa vielä pari päivän positiivista: jääkaapissa odottava juustokakku, Linnan juhlat, ihana itsenäisyyspäivä & kynttilöiden polttaminen, lähestyvä Riian matka ja kotona koristelua odottava joulukuusi. Vetämättömästä olosta huolimatta taitaa nuo positiiviset viedä voiton.

IMG_2307-tile1. Treffattiin Alisan kanssa hetki sitten ja nautittiin parit smoothiet. 2. Eilen lähdössä ravintolaan herkuttelemaan.
3. Malabadin ihanan värinen sisustus. 4. Mun, Manun ja Meijun väsäämä piparikyhäelmä nimeltä "Hemuli hattivattien saarella".

IMG_2574-tile5. Uuden Berry Ginger Dream -mehun testailua ja ihania karamellin makuisia lakuja. 6. Croissantien leipomista.
7. Selfie muutaman viikon takaisesta kuvauslookista. Tuo musta huulipuna oli yllättävän kivan väristä! 8. Kookoslaten testailua Lahden Picnicissä.

Nyt meikäläinen jatkaa Linnan juhlien katselua! Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti