keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Blogin uusi ilme!


Moikka! Ehkä joku teistä onkin jo huomannut, että meikäläisen blogin ilme on vähän (eikä niin vähääkään) muuttunut. Oon jo varmaan puoli vuotta kaivannut blogin ulkoasuun vähän radikaalimpaa muutosta, mutta en ole sitten uskaltanut mennä ostamaan blogille ulkoasua, joten HTML-koodien muokkailuun se on jäänyt. Nyt vihdoin eräs blogituttuni oli ostanut blogiinsa uuden ulkoasun, joten menin sitten heti kyselemään asiasta häneltä ja selvisi, ettei tuo ulkoasun ostaminen hirveän vaikeaa ollutkaan! Eilen ryhdyin siis tuumasta toimeen ja muokkailin ulkoasun uuteen uskoon. Vielä olisi muutamia pikkuisia muutoksia tehtävänä (mm. banneriin), mutta tykkään tästä jo nyt hirveän paljon! Tämä on heti paljon raikkaampi ja simppelimpi.

DSC_2626

No mitäs muutoksia tänne on sitten tullut? Bannerin yläpuolelle on ilmestyneet uudet valikot, joista löytää helposti mun yhteystiedot, lisätietoa ja Bloglovinin seurantanappulan. Kuvien suurenemisen lisäksi postausten loppuun on tulleet lisäksi myös Share it -nappulat sosiaalista mediaa varten ja kommenttiboxin lookki vastaa nyt blogin ulkoasun teemaa. Postauksen lopusta löytyy nyt myös ehdotuksia kyseistä postausta vastaavista blogipostauksia liittyen esim. kauneuteen, ruokaan tai asukuviin. Blogin sivusta löytyy nyt myös "Search"-laatikko, jonka avulla voi etsiä sisältöä blogistani sekä Follow by email -boxi helpottamaan seuraamista. Ihan sivubannerien alalaidasta löytyy myös nuoli, joka vie eri postauksien selailun jälkeen takaisin uusimpaan postaukseen vain yhdellä klikkauksella!

DSC_2811

Lisäsin uutispostauksen kuvamateriaaliksi pari fiilistelykuvaa viime joulun Prahan reissulta, nimittäin meidän Riian matkaan on perjantaina jäljellä enää kaksi hassua viikkoa. En malttaisi millään odottaa! Nyt meikäläinen lähtee salille, mutta laittakaa ihmeessä mulle kommenttiboxiin palautetta siitä, mitä mieltä ootte tästä uudesta ulkoasusta!
2 kommenttia on "Blogin uusi ilme!"
  1. Hyvältä näyttää, mutta banneri on vähän sekavan näköinen, kun talokuvakin on kummallisesti pienikokoisena ruokakuvan alla. Pelkkä studiokuva sinusta blogin nimen vieressä olisi mielestäni silmää miellyttävämpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :-) Ja niinpä, itse oon myös samaa mieltä tuosta bannerista. Sen takia kerroinkin, että siihen on lähiaikoina tulossa muutoksia, ja tällä kertaa simppelimpään suuntaan! :-)

      Poista