maanantai 2. marraskuuta 2015

Viime viikko kuvina


Kivaa alkuviikkoa kaikille! Meikäläisen maanantai on kulutettu uuteen työpaikkaan tutustumisella, huushollin siivoilulla ja sen uudelleen sisustamisella, ostosten tekemisellä, uusien hiustuotteiden testailulla sekä flunssan karkottamisyrityksillä. Sain jo Ruotsissa flunssan ja sen kourissa ollaankin nyt kärvistelty muutama päivä, höh! Nyt on kokeiltu Buranat, C-vitamiinit, kurkkutabletit, inkivääriteet & -hunajat, joten tää pöpö sais mun puolesta häipyä jo ja vähän äkkiä :-D Nyt kuitenkin pari kuvakollaasia iPhonen kuvameren kätköistä viime viikon ajalta.

IMG_2146-tile

1. Kérastasen tuotepaketti on nyt arvottu ja onnekas voittaja on tällä kertaa netteri@gmail.com! Laitoin sulle sähköpostia, käyhän tsekkaamassa :-) 2. Laivan herkullinen aamiaisbuffet, nam! Olin kyllä positiivisesti yllättynyt Viking Gracen aamupalasta. Hedelmäpöydässäkin oli kaiken näköistä tuoreista hedelmistä pähkinöihin ja kuivattuihin mustikoihin. 3. Mun oli pakko napata kuva tästä kauniista hedelmälautasesta. Passionhedelmiä, mansikoita, viinirypäleitä, papaijaa, persimonia, melonia, inkamarjoja, viikunoita, lohikäärmehedelmää, ananasta, kvittenhedelmää, kiiviä...ja lista vain jatkuu. Tämä lautanen ei suinkaan ollut laivan tarjottavissa, vaan ihan toisenlaisessa tilaisuudessa  4. Siskokset!

IMG_2179-tile

5. Käytiin eilen Manun kanssa katsomassa uusin Bond. Oli kyllä loistava! Vai mitä te ootte mieltä? 6. Edustava kuva Snapchatin My Storysta...Mua voi tosiaan seurailla siellä nimellä @millakaroliinag :-) 7. Meikäläisen ylioppilaskuva. 8. Maistoin ekaa kertaa tuota Frooshin mandariini-kurpitsa-chili smoothieta. Ei ollut ihan mun lemppari, vaikka hyvää olikin.


Nyt alan keittämään teetä ja katsomaan Sinkkuelämää-uusintoja telkkarista miljoonatta kertaa!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti