tiistai 24. marraskuuta 2015

Vastaukset kysymyksiin (video)


Moikka! Tässä olisi nyt tosiaan tämä vastausvideo teidän lähettämiin kysymyksiin. Video on kuvattu kertaheitolla, joten olkaa ymmärtäväisiä sen suhteen :-D Myös karvainen lapsemme Gubbe the kitten voi välillä esiintyä ja vaatia huomiota videolla. Muistattehan muuten vaihtaa laaduksi tuon 1080p! 


2 kommenttia on "Vastaukset kysymyksiin (video)"
  1. Voi vitsit, aivan ihana video! Ja ihana Gubbe... :D Koirani hämmentyi suuresti kun yhtäkkiä alkoi vinkulelu vinkua, ja muutenkin oli ihana, kun koko video oli niin aito, etkä ollut leikannut esimerkiks sun "ylimääräsiä" kommentteja Manulle ja kieltoja Gubbelle. Tykkäsin tosi paljon ja oli mielenkiintosta kuulla sun vastauksia noihin kysymyksiin. Jotenkin sain selkeemmän kuvan susta ihmisenä, kun blogissa ei tule ilmeet ja äänensävyt esille. Tulin jotenkin hyvälle mielelle katsoessani tätä, positiivisuus näkyi tässäkin! Videoita voisit tehdä lisääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos superisti ihanista sanoista Veera ♥ Tulin kyllä niin hyvälle mielelle tästä ja piristit mun pitkää päivää huimasti :-) Ehkä pitäisikin tehdä videoita useemmin, kun niistä välittyy paremmin oma persoonallisuus! Ja aaws tuota sun koiraa! Gubbekin on aina ihan ihmeissään jos katon netistä joitain videoita, joissa kuuluu koirien haukuntaa, lelujen vinguntaa yms :'D

      Poista