lauantai 28. marraskuuta 2015

FLUFFY COAT


Moi kaikki! Tulin tunti sitten töistä kotiin ja istahdin saman tien subi kourassa sohvalle katsomaan Sinkkuelämää. Suunnittelin kyllä tekeväni tänään täyttettyjä paprikoita, mutta se ois mennyt niin myöhälle, että subi vei voiton. Meikäläinen on muuten nykyään ahkera bussilla liikkuja ihan työmatkakin puolesta, mutta kyllä joskus kuulkaa tekisi mieli ottaa tuo oma Volvo alle ja vikkelään. Hyvänä esimerkkinä tämän päivän "nopea" kauppareissu. Guben ruoka loppui ja meikäläinen ajatteli kipaista nopeesti Cittarissa hakemassa uuden paketin. Sitä tiettyä ruokaa kun ei lähikaupasta saa ja Guben massulle sopii vain tämä kyseinen. Autolla matka Cittariin kestää meiltä about 5 minuuttia, mutta ei se bussimatka vain niin iisisti mennytkään. Viiden minsan matkalle oli kaksi bussinvaihtoa ja yhteensä noin 40 minuuttia itse bussin odottelua. Voi poijat se reissu oli kuulkaa helepommin sanottu ku tehty. Siitä huolimatta tässä tulisi nyt kuvia meikäläisen uudesta, superlämpimästä takista, jonka sain isosiskolta. Ja älkää huoliko, takki on sataprosenttisesti aitoa polyesteria.

DSC_2062

DSC_2078

DSC_2085

DSC_2056

Kokeilin tällä kertaa laittaa kuvat postaukseen pikkasen suuremmiksi. Mitä ootte mieltä?


10 kommenttia on "FLUFFY COAT"
 1. Ihana takki! Löysin samantyylisen viime viikolla kirpparilta, mutta en sitten kuitenkaan ostanut. Tosi nätit kuvat ja hyvän kokoiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että sä tykkäät ♥ Ite oon aivan ihastunut tuohon, kun se on vain niiiin lämmin. Ja voi hitsi, kirppareilta sitä löytää vaikka mitä! :-)

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia nättimys <3 toi takki on tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti ihanuus! ♥ Siskon mies oli ostanut tän hänelle lahjaksi, mutta ei kuulemma ollut enää käyttöä sille. Kyllä meikäläiselle ainakin kelpas ja ei oo ollut mun mielestä mieheltä huonompi ostos ollenkaan :-D

   Poista
 3. Kuvat näyttää tosi hyviltä ja takki ehkä vielä paremmalta! Sulla on kyllä niin ihana tyyli, semmonen muodikas mutta ihan omannäköinen silti :) tiedätkö muuten millon sun kuvat muuten tulee fondin sivuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti ihanista sanoista! Tosi kiva kuulla, että oot tuota mieltä ♥ Ja joo! Ne tulee sitten, kun ollaan saatu kaikki testikuvat valmiiksi sivuja varten. Ei pitäisi enää hirveän kauaa mennä :-)

   Poista
 4. Such a beautiful outfit! And oh how amazing it looks with all the white in the background. Here in Germany its still too warm for snow but I'm hoping for a white christmas. fingers crossed!!

  xx

  Marietta

  www.theurbanslang.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! :-) I keep my fingers crossed as well!

   Poista