lauantai 10. lokakuuta 2015

Simple is beautiful


Kivaa lauantaita kaikki! Kerroinkin teille pari postausta takaperin, että ollaan menossa Heidin ja Sannin kanssa ottamaan meikäläisestä muutama kuva Fondille mun malliprofiilia varten. Sain Heidiltä jo muutaman kuvan itselleni kyseisen päivän kuvasaldosta ja aattelin nyt jakaa nämä täällä blogin puolellakin. Lisää on vielä tulossa, mutta niistä kuvista enemmän sitten seuraavalla kerralla! Meikkiä näissä kuvissa on totta kai minimaalisesti, nimittäin luonnollisuus oli tällä kertaa pääosassa. Meille ei kyllä tuu koskaan kuvauksien aikana (tai muulloinkaan) tylsää, vaan nytkin saatiin kaikki taas nauraa kippurassa mm. meikäläisen marsuilmeille ja läppäposeerauksille sekä Heidin mahtaville kuvausasennoille :-D Mitäs tykkäätte kuvista ja mikä näistä on teidän lempparinne?

12119600_10153666467955747_1736009075_o

12162516_10153666400210747_173477022_o

12162317_10153666413930747_1317222061_o

Photographer: Heidi Järvi
Assistant: Sanni Saarenmaa

Meikäläisen blogi on muuten tänä vuonna ehdolla Indiedays Blog Awards -kilpailussa lifestyle-bloggaajien LIFIE-sarjassa! Jos koette, että ansaitsen äänenne, niin käykää ihmeessä äänestämässä mua alla olevaa kuvaa klikkaamalla ja kirjoittamalla hakuun Millamour :-) Tämä blogi on mulle kyllä uskomaton henkireikä ja teidän lukijoiden ihanat tsempit ja kommentit tekevät mun päivästä aina paremman Kiitos jo kaikille äänestäjille älyttömästi äänistänne. Ne merkkaa mulle enemmän kuin uskottekaan! 


Ehdokasbanneri - Lifestyle -Indiedays Blog Awards

18 kommenttia on "Simple is beautiful"
 1. ihanat kuvat! Toi ensimmäinen kuva on mun mielestä paras :)
  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mäkin tykkään tuosta ekasta eniten :-)

   Poista
 2. Eka on kaikista kaunein! Ihanan puhdas ja pelkistetty :) Mä oon vähän haaveillut noista hommista, joten nyt kun oot Fondilla niin ajattelin kysäistä että minkälaisia vaatimuksia sinne on? Tietenkin mielenkiintoinen ulkonäkö ja soveltuva tyyppi, mutta esim mittojen puolesta? Pituus, muut mitat ym. Ja minkätyyppisiä malleja sinne tällä hetkellä otetaan (mainos tms)? Ei mitään jos et kaikkeen osaa vastata mutta jos noin suurinpiirtein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti :-) Ja joo hyvä, kun kysyit! Mittojen puolesta siellä ei olla niin tarkkoja kuin Paparazilla, mutta muistaakseni 34-38 olivat ne mittakriteerit pituuteen suhteutettuna. Ja kyllä sinne varmasti otetaan malleja suurella skaalalla, mutta mulle sanottiin, että he miettivät tarkasti keitä listoille ottavat ja keille sitten löytyy töitä. Luonnollisuus on kuitenkin Fondille hakiessa valttia :-) Toivottavasti sait edes jotain irti tästä mun vastauksesta!

   Poista
 3. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva!! :-)

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Toi ensimmäinen kuva on tosi kaunis! Ja tosi kivat hiukset ^-^ Äänestin sua.
  http://classyschoolgirl.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi että mitä kuvia! Aivan upeita etenkin nuo 2 ensimmäistä. :-)<3

  http://ilonakatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! ♥ Ne kaksi on munkin mielestä noista parhaat :-)

   Poista
 6. joko te ollette muuttaneet? :))

  VastaaPoista
 7. Ootpa kaunis!! :-)

  http://0402am.blogspot.se/
  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista