maanantai 5. lokakuuta 2015

SEPTEMBER FAVOURITES


Moi! Nyt ollaan jo reilusti lokakuun puolella, mutta mikä oiskaan parempi aika toteuttaa postaus viime kuun suosikeista, kuin tämän kuun alku? Mulla on tänään vapaapäivä, jonka ajattelin viettää bloggaillen, järjestellen & siivoillen asuntoa, suunnitellen tulevia pirskeitä meidän luona ja suunnitelmissa olisi myös kokeilla uutta leivosreseptiä, jonka bongasin pari päivää sitten Kotiliedestä. Nyt kuitenkin pitemmittä puheitta niihin syyskuun suosikkien pariin!

DSC_0994

Syyskuussa alkaa aina kunnon kynttiläfiilistely kylmenevien ja pimenevien iltojen myötä. Ostin elokuussa Ruotsista neljä kappaletta näitä Yankee Candle -tuoksukynttilöitä ja nyt mulla on ollut niistä käytössä tuo valkoinen kynttilä nimeltä Soft Blanket. Näiden tuoksu on aivan ihana Ootteko muuten käyttäneet niitä tuikkuja samaiselta merkiltä? En arvannut vielä ostaa niitä, nimittäin ne eivät kaupassa oikein tuoksuneet miltään verrattuna näihin isompiin kynttilöihin. 

DSC_0943

Syyskuun huulirasvasuosikkeihin kuului mikä muukaan kuin EOS-merkin oranssi kestosuosikki maussa Tangerine, Baby Lipsin pinkki Dr. Rescue huulivoide, joka sisältää mentholia ja antaa vaaleanpunaista väriä huulille sekä kirsikan ja chain tuoksuiset HURRAW!:n huulivoiteet. Oon tykännyt myös käyttää kevyen meikin kanssa tuota Max Factorin huulipunaa sävyssä 825 Pink Brandy. Tämä kosteuttaa huulia kivasti ja antaa lisäksi nätin luonnollisen punan huulille!

DSC_0925

Talvea kohden mentäessä meikäläisen iho tarvitsee extrakosteutusta. Löysin loppukesästä Kicksistä tätä Elizabeth Ardenin vartalovoidetta, joka sisältää hunajarakeita, vihreää teetä ja yuzu-hedelmää. Tämä menee kyllä heittämällä kaikkien kokeilemieni vartalorasvojen kärkeen. Käsirasvoista mun lemppari on ollut tämä Burt's Bees -merkkinen mehiläisvahaa ja banaania sisältävä käsivoide. Tämä on kyllä kunnon tehovoide käsille ja voide tuoksuu niin herkulliselta! Meikäläinen kyllä rakastaa kaikkea, mikä sisältää banaania: smoothieita, kakkuja, jäätelöä, kosmetiikkatuotteita...Odotan jo, että koska keksitään banaanilta maistuva tee!

DSC_0980

Kauppoihin on vihdoinkin saapunut tämä uusi Muumien talvimuki nimeltä Talviuni! Tätä on kyllä odotettu kuin kuuta nousevaa (Manukin jo kyseli, että koska tämä on tulossa) ja vihdoin sain sen Muumimuki-kokoelmaani. Kiitos äiti Ootteko te jo hankkineet kyseisen mukin ja mitä tykkäätte tuosta?

DSC_0999

Kerroinkin jo viime postauksessa tästä Bring!-nimisestä kännykkäsovelluksesta, mutta mun oli pakko lisätä se vielä suosikkien joukkoon, koska tämä on todellakin ollut kovassa käytössä loppukuusta. Kauppareissut on helpottuneet huomattavasti, kun ei tarvi enää kantaa mukana niitä pieniä kauppalappuja, jotka unohtuvat kuitenkin aina kotiin. Sovelluksessa tarvii vain klikata tuotteen kuvaa kaupassa, ja se katoaa ostoslistalta. Tuonne voi myös luoda monta eri ostoslistaa esim. kotiin, töihin, seuraaviin bileisiin yms. ja kutsua perheenjäseniä, työkavereita ja ystäviä lisäämään juttuja ostoslistalle. Sovelluksen avulla voi myös lähettää ilmoituksia toisille tähän tyyliin: "I'm going shopping! Last chance to make changes." "Shopping done. You can relax!" "Thank you "

DSC_0888

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä hiustuotteet. Ennen hiustenkuivausta käytän yleensä jompaa kumpaa näistä Redkenin lämpösuojista. Vaaleanpunainen Pillow Proof primer nopeuttaa hiusten kuivamista ja musta Satinwear 02 Prepping Blow-Dry lotion siloittaa ja hoitaa hiusta. Hiusöljyn sijaan käytän nykyään tuota Balmainin suihkutettavaa Silk Perfumea. Se korjaa hiusta sekä antaa hiuksille suojan ja kiillon. Tässä on muuten ihana tuoksu

Mitä mieltä te ootte näistä suosikeista?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti