torstai 22. lokakuuta 2015

Mitä mulle kuuluu?


Moi! Ajattelin nyt vähän avata teille meikäläisen viimeaikaisia kuulumisia ja tekemisiä. Oon miettinyt aika kauankin, että kirjoitanko tätä postausta ollenkaan, mutta jotenkin musta tuntuu tässä vaiheessa oikealta ja helpottavaltakin kirjottaa näistä asioista. Onhan tämä blogi iso osa mua. Kuukauden verran oon kärsinyt aivan järkyttävästä stressistä niin työpaikan kuin uusien kuvioidenkin suhteen. Muutto, työstressi, tulevasta opiskelupaikasta (josta mulla ei ole vieläkään tietoa) murehtiminen ja läheisen ihmisen poismeno ovat kaikki mahtuneet viime viikkoihin. En oo myöntänyt sitä itselleni, mutta tämä stressi on jatkunut mulla jo pitkäänkin. Nyt oon kuitenkin vasta kunnolla huomannut sen nukahtamisvaikeuksien, hartiakipujen ja päänsäryn myötä. Kirjoitusten aikaan yksi mun perheenjäsenistä sairastui vakavasti ja mä jankkasin itselleni ja muille pitkän aikaa, että ei näin voi käydä, ei se ole loogista. Itkin öisin ja toistelin Manulle vain sitä samaa lausetta: "Sano, että tämä ei oo totta." Sitä aina miettii, että jotkin asiat eivät voi osua omalle kohdalle, ei meille. Mutta kun jotain tapahtuukin, niin itsestään huomaa sellaisia asioita, joiden olemassa olosta ei oo ollut tietoinenkaan. Sanonta "You never know how strong you are until being strong is the only choice you have." passaa tähän melko hyvin. Niin. Me selvitään yllättävän monista asioista. Me ollaan vahvoja. Tällaisten tapahtumien myötä sitä alkaa myös arvostaa terveyttä entistä enemmän. Osaa ajatella, että yksi päivä voi muuttaa kaiken. 

Kaikki alkaa olla ja onkin onneksi jo paljon paremmin: hoidot ovat tehonneet hienosti ja tämä rakas ihminen voi taas hyvin. Se on ihana nähdä, kuinka positiivinen ja lujatahtoinen hän on ollut Stressi ja unettomat yöt ovat alkaneet onneksi helpottaa ja onhan mulla myös muita hyviä uutisia teille kerrottavana. Mä nimittäin allekirjoitin tänään työsopimuspaperit ja aloitan uudessa työpaikassa marrakuussa. Jatkan toki vielä vanhassakin ainakin näillä näkymin, mutta saa nähdä mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan :-)  Piipahdettiin viikonloppuna Vilman kanssa tosiaan I love me -messuilla ja sain taas pitkästä aikaa hankittua itselleni salikortin. On ollut tosi nuutunut olo, enkä oo saanut raahattua peffaa salille tasan vuoteen. Nyt siihen tulee kuitenkin muutos, nimittäin messuilla oli huippumyyjä Fressin pisteellä. Mulle on aina tosi helppo kaupata kaikkea, sillä en osaa sanoa ei, mutta tältä tyypiltä ostin sen vuoden salikortin mielelläni ja se oli kyllä ehdottomasti paras ostos tänä vuonna! Alempana lisää I love me -messujen hankinnoista.

DSC_1370

DSC_1451

Maistoin messuilla tuota Puhdistamon limen makuista kookosöljyä ja voi vitjat se oli hyvää! Mukaan tarttui heti viidellä eurolla purkillinen sitä.

DSC_1492

DSC_1508

Messuilta tuli perinteisesti hamstrattua myös ilmaisnäytteitä iso läjä. Mukaan tarttui meikkejä, voiteita, jugurttia, raakapatukoita ja nyt mua kyllä hävettää: energiajuomia! Oon aina ollut energiajuomia vastaan, mutta tuolla tuli mainosten uhrina testattua noita uusia Celsius-merkkisiä, sokerittomia, vitamiinipitoisia energiajuomia. Näitä sai tosiaan hamstrata Celsiuksen pisteeltä niin paljon kuin jaksoi kantaa. Mulle tais tarttua mukaan 9 kappaletta :-D On nämä kyllä ihan jeessin makuisia, mutta ei musta varmaan näiden suurkuluttajaa tule monestakaan syystä. Ootteko te jo testanneet näitä?


Mua vähän jännittää julkaista tämä postaus. Iiks.
4 kommenttia on "Mitä mulle kuuluu?"
 1. Todella hienoa kuulla, että tämä kyseinen läheisesi voi jo paremmin. Tunnen sinut ja tiedän tapahtuneesta (en uskaltanut nimellä julkaista kommenttia :-D) ja itsellekin tulee aina asiaa miettiessä paha olo sinun ja läheistesi puolesta. Mutta ihanaa kuulla, että asiat ovat parempaan päin ja paljon paljon voimia sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tiedäkään, kuinka hyvä mieli mulle tuli tästä kommentista. Ihana kuulla, että ollaan oltu ajatuksissa :-) Sydämellinen kiitos ihanista sanoista ja kaikkea hyvää sulle <3

   Poista
 2. Missä aloitat työt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on semmoinen ihana smoothie- & salaattipaikka ja samalla yrityksellä on Ideaparkissa myös karkkikauppa, niin oon sielläkin :-)

   Poista