perjantai 16. lokakuuta 2015

FRIYAY!


Kivaa perjantaita kaikille! Takana on oikein kivat pari päivää, nimittäin mun pikkusisko, pikkuveli ja pikkusiskoni poikaystävä olivat täällä Tampereella mun luona käymässä. Ohjelmassa oli kaupungilla kiertelyä, shoppailua, kahviloiden testailua, herkuttelua, yllätyksiä ja leffojen katselua. Nää päivät on olleet siis sen verran täynnä menoa ja meininkiä, että päätin nyt istahtaa rauhassa sohvalle nauttimaan loput vaahtokarkkijädestä ja kirjottelemaan postausta. Huomenna järjestetäänkin meillä kauan suunnitellut keimit kaveriporukalle ja sunnuntaina suunnataan Vilman kanssa I love me -messuille. Mahtava viikonloppu siis luvassa!

IMG_1963-tile

1. Käytiin ekaa kertaa testaamassa Jungle Juice Barin smoothieita ja ainakin tuo mun valitsema Vanilla Cowboy oli nappivalinta! 2. Eilen lähdössä lounaalle. 3. Oon asunut nyt Tampereella yli puoli vuotta, mutta hain vasta tiistaina bussikortin :-D Tää kuva tuli napattua kävellessä töihin. 4. Maistoin Pella's Cafessa elämäni ensimmäistä kertaa Chai Lattea ja siitä tuli kyllä heittämällä meikäläisen lempijuoma!

IMG_2021-tile

5. Keskiviikkona käytiin shoppailun päätteeksi haukkaamassa jotain pientä Pyymäen Omassa. Nuo jättikokoiset kermakaakaot on kyllä aivan parhaita! 6. Gubbe tulee nykyään melkein joka yö meidän tyynyille nukkumaan :-D Manu kävi leikkauttamassa sen tänään Kurikassa ja Gubbe tuodaan kotiin vasta parin päivän päästä. Niin ikävä tuota pikku riiviötä  7. Lähdössä studiokuvauksiin! 8. Hullussa Porossa lounaalla. Tuo on kyllä todellakin yks parhaista ja monipuolisimmista lounaspaikoista! Se salaattipöytä on niiin ihana ja tuolta saa myös ehkä maailman parasta rapukeittoa.

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

2 kommenttia on "FRIYAY!"